OM OSS

FASTIGHETSFÖRMEDLING PÅ ÅLAND - VÄLKOMMEN VI HJÄLPER DIG

Lyyskis Fastigheter rfm är ett företag som erbjuder professionell hjälp med med förmedling vid köp och försäljning av fastigheter och lägenheter på Åland. Vi har varit verksamma på den åländska marknaden sedan 2009 och har försäljningsuppdrag på bl.a. lägenheter, egnahemshus, fritidsobjekt, tomter samt nybyggnadsprojekt. Hos oss får du heltäckande service, allt inom fastighetsförmedling, fastighetsvärdering med auktoriserade fastighetsmäklare (AFM), serviceinriktade, ekonomiskt och juridiskt kunnig personal. Vi är fulla av energi inför uppdraget att hjälpa dig på ett pålitligt, kunnigt och förmånligt sätt. Vi erbjuder dig hela paketet; inspektion, värdering, förmedling och försäljning. Därtill gör vi upp överlåtelsehandling samt sköter bevittnande vid fastighetsöverlåtelse.

Du kan kontakta oss när du behöver hjälp med gåvobrev vid en överlåtelse av gåva. Vi hjälper dig med beskattnignsregler samt deklarationer.

Vi tar även hand om ditt uppdrag vid uppgörande av bouppteckning och arvsskiften.

Nytt för detta år är att vi utför även disponentuppdrag. Detta på grund av efterfrågan på disponenttjänster och för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bredare marknad. Hör med oss om offert om ditt bostadsaktiebolag behöver disponent eller behöver diskutera ärenden i anknytning till detta. 
 
Inger Lyyski är jurist (Jur.Mag) och Ekon.Mag samt auktoriserad fastighetsmäklare och offentligt köpvittne, har stor erfarenhet av konsument- ekonomiska- och beskattningsfrågor. Tomas Lyyski är Ekon.Mag och Auktoriserad fastighetsmäklare med nyttig arbetserfarenhet. Maria Rundberg är Pol.Mag och Auktoriserad fastighetsmäklare med flera års arbetserfarenhet från forskningsverksamhet.  Emma Lyyski (moderskapsledig) är merkonom och har tvåårig högskoleutbildning inom branschen och därtill fortbildning inom inredning och homestaging, där hon delar med sig av tips och idéer. Vi är teamet som vägleder och hjälper dig när du kontaktar oss.

Vi är redo att hjälpa dig med de utmaningar du ger oss.

Ett urval av våra tjänster. Du kommer även åt dem via menyn.

Copyright © 2013, Lyyskis fastigheter