Hyresobjekt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Bastugränd 5, Mariehamn

Stänger: 19.07 kl. 12:00

Visning:

Enligt överenskommelse

Hyresobjekt

Bostadshus med potential

Hyra:

600 € / månad

Våningsyta:

116 m2

Tomtstorlek:

607 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1982

Rymligt hus med renoveringsbehov i Strandnäs.

Bostadshuset, byggt 1982, har en 1½-plans träkonstruktion på en gjuten betongplatta samt fasad av träpanel. Huset har en total våningsyta på cirka 116 m². På bottenvåningen finns tambur, entréhall, kök med matplats, vardagsrum, gillestuga samt wc/badrum med bastu. Den övre våningen består av wc/badrum, tre sovrum samt förvaringsutrymme i snedtak. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin och elspis med ugn samt har plats för ett mindre matbord. Badrummet på bottenvåningen har kaklade väggar, wc, duschkabin, handfat, värmepump och tvättmaskin. Från vardagsrummet nås en rymlig altan i söderläge. Gillestugan har en vedkamin som inte har använts på senare tid och bör granskas innan användning. Badrummet på övervåningen har äldre standard med tapeter och golvmatta och är utrustat med badkar, wc och handfat med överskåp. Från master bedroom nås en balkong i söderläge. Övervåningen har ytskikt med plastmattor/klickgolv och väggarna är delvis målade, delvis tapetserade.

Bostaden ligger i ett lugnt villakvarter utan genomfartstrafik och med nära till skola, daghem, idrottsanläggningar, mataffärer och köpcentrum. Tomten är totalt 610 m² och har främst gräsmattor runt huset. På framsidan finns en infart och runt tomten en planterad häck. På baksidan av huset finns en fristående garagebyggnad med anslutande förrådsutrymme. Uppvärmning sker genom direktverkande elvärme i kombination med luftvärmepump. Huset har behov av en vårdande hand för att återfå sin fulla potential.

Hyra 600, kostnad för el, vatten, avlopp, samt Mise tillkommer. En månads garantihyra, två månaders uppsägning för bägge parter.
Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. 

Beskrivning

Adress: Bastugränd 5

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 116 m2

Tomtstorlek: 607 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1982

Uppvärmning: Direktverkande el, luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Stor gård med gräsmatta, fristående garage.

Bilagor