Hyresobjekt - Lyyski Fastigheter

Uthyres

Fyrvaktarvägen 1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Hyresobjekt

Fantastisk havsutsikt - Modern design - Horelli - Bastu - Västerläge

Hyra:

2 000 € / månad

Våningsyta:

180 m2

Byggår:

2017-2018

Fantastisk rymligt hus med havsutsikt till uthyrning!

Modernt bostadshus uppfört 2017-2018 i det populära Horelliområdet i Västra Ytternäs på Fyrvaktarvägen 1 i Mariehamn. Huset har en total våningsyta på cirka 180 kvadratmeter fördelat på två våningar, placerad på en gjuten platta med träpanelklädda fasader och yttertak av plåt. Det finns även en carport för två bilar samt balkong med jacuzzi och magisk utsikt över inloppet till Mariehamn.

På entréplan finner du en rymlig hall, två sovrum samt ett rum som kan användas som antingen kontor eller som ett tredje sovrum, badrum med dusch och toalett. En halv trappa ner finns teknikrummet samt en tvättstuga/grovkök. 

På våning två finner du ett öppet kök med köksö och gott om skåp- och arbetsutrymme, tillhörande matplats som går in ett stort och ljust vardagsrum med kamin. Intill finner du master bedroom med tillhörande walk-in closet, samt ett badrum med dusch och bastu. Huset är delvis möblerat men kan även hyras omöblerat.

Här kan du njuta av det bästa av flera världar – bekvämt boende med vacker havsutsikt över inloppet till Mariehamn. Du bor i Mariehamn och inom bekvämt gångavstånd hittar du matbutiker, skolor och idrottsplatser. Det finns också flera promenadstråk i området, inklusive en fin strandpromenad mellan fiskehamnen Korrvik och Västerhamn. Mariehamns centrum är inom cykelavstånd och det finns en busshållplats i närheten för enkel transport.

Hyran är 2000 euro. Avgift för värme (fjärrvärme), el, vatten, tv, internet samt sophantering tillkommer. En månads garantihyra betalas in när hyreskontraktet skrivs.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Fyrvaktarvägen 1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 180 m2

Byggår: 2017-2018

Bastu: Ja

Teknik: Fiber, mekanisk ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Stor balkong med jacuzzi och vy mot inloppet av Mariehamn.

Bilagor