Hyresobjekt - Lyyski Fastigheter

Uthyres

Hindersbölevägen 6, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Hyresobjekt

Rymligt 70-tals hus i norra Mariehamn

Hyra:

1 250 € / månad

Våningsyta:

138 m2

Tomtstorlek:

750 m2

Byggår:

1973

Allmänt:

Välkommen till detta fina hyresobjekt på Hindersbölevägen i norra Mariehamn!

Med en våningsyta om 138 m2 på plan 1, inrymmande 4 sovrum, hall, badrum med toalett, en separat toalett, samt rymligt vardagsrum med matsal i anslutning till kök. Detta kontinuerligt renoverade hus har öppna stora ytor där även den stora familjen kan samlas, med stort ljusinsläpp från söder och väst.

Därtill finns det en större gillestuga på nedre plan, nu gjort som familjens tv-rum. I anslutning till det ett mindre rum som fungerar som gym, ett gästrum, samt tvättstuga, bastu och ett mindre rum som idag används som kontor. Detta våningsplan på 90 m2 har även ett garage som i nuläget mer används som förråd.

Fastigheten är belägen i det populära bostadshusområdet Hindersböle i norra Mariehamn, med gångavstånd till Nabbens badstrand. Avståndet till Mariehamns centrum och köpcentret Maxinge är ca 3 km,

Hyran är 1250 euro. Avgift för värme (bergvärme till vattenburna element), el, vatten, samt sophantering tillkommer. En månads garantihyra betalas in när hyreskontraktet skrivs. Tidsbestämt hyresavtal fram till augusti 2025.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Hindersbölevägen 6

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 138 m2

Tomtstorlek: 750 m2

Byggår: 1973

Bastu: Ja

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburna element

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Egen mindre trädgård

Bilagor