Hyreslägenhet - Lyyski Fastigheter

Uthyres

Erikavägen 1 B 14, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Hyreslägenhet

Rymlig takvåning med två stora balkonger mot öster och väster.

Hyra:

1 600 € / månad

Våningsyta:

96.4 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2022

Allmänt:

Fantastisk lägenhet belägen på våning 4 (högst upp med hiss) i det nybyggda höghuset B på Erikavägen 1 i Möckelö Strand. Här har du två rymliga balkonger med stora skjutpartier som ger en lyxig och öppen känsla. Den ena från sovrummet (12,9 m2) i nordost och den andra (19,2 m2) mot väster med anslutning både från kök och vardagsrum.

Genomgående har lägenheten flera garderober i alla utrymmen, separat städskåp och även en stor klädkammare. Badrummet inrymmer wc, dusch, badrumsmöbel med utdragbara lådor, spegelskåp, plats för tvätt/torktumlare samt separat högskåp för god förvaring.  En separat gästtoalett finns i anslutning till hallen inrymmande badrumsmöbel med förvaring samt spegel.

Vardagsrum och kök är avskilda från varandra men känns ändå som att de sitter ihop då båda har rejäla skjutpartier ut på den angränsade stora balkongen. Köket är välplanerat med gott om skåputrymmen samt köksö för att det skall vara lättarbetat, maximera förvaring och arbetsyta. Det inrymmer separat kyl och frys, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin av välkända varumärken. God belysning i hela köket genom spottar i taket och ledlist under väggskåpen.

Lägenheten har tre sovrum varav två av dem har plats för dubbelsäng. Master sovrum är extra rymligt med en hel garderobsvägg för bra klädförvaring. Det har stora fönster mot norr vilket gör det svalt och ljust. Övriga 2 sovrum har vacker fri utsikt över röd granit och vindpinade tallar mot öster. Det ena av dem har en fin balkong där man lätt kan glasa in en del om så önskas.

Den höga takhöjden på hela 2,70, och de rejäla fönsterpartierna gör att lägenheten känns större än sina 96,4 m2. Färgsättning och material är noga utvalda för att vara neutrala och kunna passa till en köpares egna stil. Golven har breda enstaviga parkettgolv i ek från Tarkett, stora klinkers innanför ytterdörren i hallen samt mindre klinkers i badrum och wc. Väggarna är målade i en bruten vit kulör för att släppa in naturens egna färger utanför.

Parkeringsplats med tak och anslutande förråd på 5m2 ingår. Varje takplats och förråd är anslutet till respektive lägenhets avläsning för elförbrukning. Parkeringsplatser på öppen yta finns tillgängliga utan kostnad.

Som allmänna utrymmen finns sopstation samt en separat bastubyggnad som uppförs inom kort på området i skyddat läge för insyn.

Lägenheten passar både för en barnfamilj eller när man flyttar från hus till lägenhet för att få ett enkelt och bekvämt liv. Här bor du mitt i naturen med närhet till allt inom service och handel man kan önska sig och bara några kilometer från Mariehamn.

Hyra 1600 euro, egen bruksel samt vattenavgift enligt förbrukning tillkommer. Hyran inkluderar carport samt varmförråd.En månads garantihyra betalas in när hyreskontraktet skrivs, två månaders uppsägning för båda parter.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 1 B 14

Kommun: Jomala

Våningsyta: 96.4 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2022

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning, fiber förberett från Ålcom.

Uppvärmning: Vattenburen radiatorvärme, bergvärme. Elektrisk golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Vattenavgift enligt egen förbrukning.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Bilagor