Hyreslägenhet - Lyyski Fastigheter

Uthyres

Lillängsvägen 10 B 7, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Hyreslägenhet

Rymlig och välplanerad 3:a i Lillängen!

Hyra:

860 € / månad

Våningsyta:

72 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2004-2005

Allmänt:

Charmig bostad om 3 R+K i fint och populärt område på Lillängsvägen 10 i södra Mariehamn.

Denna rymliga och välplanerade aktielägenhet disponerar 72 kvm och är belägen på andra våningen med balkong i västerläge.

Bostaden välkomnar dig med entréhall som inrymmer generös förvaring för kläder, fullt utrustat kök med tillhörande matplats, vardagsrum med mycket ljusinsläpp och direkt access till balkong i västerläge, två sovrum samt helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett och plats för tvättmaskin. Av bostadens två sovrum kan åtminstone ett med fördel användas såsom gästrum eller kontor. Det större sovrummet har också hel garderobsvägg, även det mindre rummet har garderober. I anslutning till Masterbedroom finns ett utrymme som kan nyttjas såsom walk-in closet eller såsom ett mindre hemmakontor alt. (dator)spelrum. Bostaden har genomgående och med andra ord synnerligen generös och optimal förvaring.

Till de gemensamma utrymmena som håller hög klass hör bl.a. modern bastuavdelning med låg nyttjandegrad, stor och praktisk tvättstuga, ett mångsidigt hobbyrum samt ett privat förråd som tillhör denna bostad. För din bekvämlighet disponeras också en egen carportsplats på bolagets tomt.

Lillängsvägen är en eftertraktad och populär adress som omges av fantastisk natur och som också lockar framtida boende med närheten till vattnet. Området är beläget ca 3 km söder om Mariehamns centrum.

Hyra 860 euro, värme ingår, en månads garantihyra. Egen bruksel samt vattenavgift 15 euro/person per månad tillkommer.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lillängsvägen 10 B 7

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 72 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2004-2005

Bastu: Ja, allmän i fastigheten.

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: 15 euro/person/månad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Bilagor