Hyreslägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Uthyres

Skrakvägen 1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Hyreslägenhet

Välplanerad 4:a med terrass i västerläge!

Hyra:

1 100 € / månad

Våningsyta:

83 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1974

Allmänt:

Välkommen till denna 2016 renoverade lägenhet högst upp på Skrakvägen i Västernäs, med terrass på 30kvm i västerläge. Bostaden inrymmer entréhall, vardagsrum, kök med matplats, tre sovrum och badrum.
Välplanerat kök med gott om arbetsyta och vitvaror. Stora fönster i både öster- och västerläge ger kök, matplats och det anslutande vardagsrummet mycket ljus och värme. Samtidigt ger gårdens träd en skön svalka under sommarens heta dagar.
Det största sovrummet har rymliga garderober, heltäckningsmatta, och egen utgång till den stora terrassen. Förutom det andra sovrummet finns även ett mindre rum med skjutdörr i anslutning till vardagsrummet, som kan användas både som kontor eller sovrum. Badrum med dusch och tvättmaskin.

Till lägenheten hör markerad bilplats på bolagets parkeringsplats samt mindre förvaring i källaren. Bastuavdelning, tvättstuga med torkrum samt cykel- och hobbyrum hör även till de allmänna utrymmen.

Hyra 1100 euro/mån, värme, vatten och sophantering ingår i hyran, egen bruksel tillkommer. 

En månads garantihyra betalas in när hyreskontraktet skrivs. Tidsbundet avtal i 12 månader varefter avtalet löper tillsvidare med 3 månaders uppsägning för båda parter.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skrakvägen 1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 83 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1974

Bastu: Ja, allmän i fastigheten.

Teknik: VDSL från Ålcom i huset.

Uppvärmning: Värme ingår i hyran.

Vatten & avlopp: Vatten ingår i hyran.

Tillträde: Enligt överenskommelse, tidigast augusti 2024.

Bilagor