Fritidsfastighet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Hummelviksvägen 67, Vårdö

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsfastighet

Tomt med fritidshus i Listersby i Vårdö

Pris:

Anbud

Våningsyta:

40 m2

Tomtstorlek:

2250 m2

Byggår:

1960-talet (tillbyggt under 1970-talet)

Allmänt

Vi erbjuder här en trevlig fritidsfastighet i Listersby i Vårdö kommun. Fastigheten är bebyggd med fritidshus (ca 40 kvm), samt förrådsbyggnad och TC, i naturskönt landskap intill strandplats och utsikt mot Grundsundafjärden.

Fritidsstugan är ursprungligen uppförd 1960-tal, tillbyggt med allrum 1970-tal i träkonstruktion på plintar. Stugan inrymmer storstuga med kokvrå (köksskåp och bänk, elspis samt kylskåp), ett allrum samt en sovalkov.
På tomten finns förrådsbyggnad med förvaring och torrtoa (TC).

Fritidsbyggnaden har tvåglasfönster, yttertaket är lagt i plåt (ca 10 år sedan), mindre altan vid ingången i söder.
Lösa inventarier ingår i överlåtelsen.

Tomten är gräsbevuxen, det finns prydnadsträd och buskar, något igenvuxet då den inte varit i användning under ca två senaste år.
Tomten har strandnära läge invid strandplats/båtplats, med närhet o utsikt mot Grundsundafjärden. Den gränsar till obebyggda tomter i söder och en tomt bebyggd med fritidshus i öster.

Väg finns fram och till det intilliggande strandområdet, däri fem tomter har andel och vägservitut har inskrivits för dessa. Överenskommet om vägdragning i tomtgränsen (närmare information av mäklaren).

Vacker miljö med flack terräng, bortsett från den vassbevuxna stranden kan man skönja utsikt mot Grundsundafjärden i nordväst och Listersby Sundet i nordost.

För visning och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Beskrivning

Adress: Hummelviksvägen 67

Kommun: Vårdö

Våningsyta: 40 m2

Tomtstorlek: 2250 m2

Byggår: 1960-talet (tillbyggt under 1970-talet)

Teknik: Elanslutning finns, vatten från egen brunn på tomten (anlagd ca 30 år sedan). Solarvent inmonterat på fritidshusets södra vägg.

Uppvärmning: För uppvärmning finns väggfasta el-element.

Fastighetsbeteckning: 941-407-1-31

Vägbeskrivning: Kör till Vårdö, vid kyrkan ta åt höger Hummelviksvägen, efter ca 500 m strax efter bron (vid ”Lyyski skylt”) kan du svänga ner till området (samfällda strand- och båtplats) och objektet ligger alldeles intill söderut.

Samfällda områden: I överlåtelsen ingår fastighetens andel i samfällt vattenområde (941-407-876-1) samt andel i smf båtplats som är gemensam för fem fastigheter (941-407-878-4) även strandplats med parkering. (Samtliga intilliggande fem tomter varav två bebyggda med fritidsstuga är till salu och kan även överlåtas till en o samma köpare)

Tillträde: Vid köpslut enligt överenskommelse.

Utemiljö: Terrängen är lättillgänglig, gräsbevuxen tomt med delvis utsikt mot Grundsundafjärden i väster, Listersby Sundet i öster.

Övrigt: Tomten är bebyggd med fritidsstuga och förrådsbyggnad. Inventarier medföljer

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen samt kostnad för administrationen kring uppgörande av köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Inger Lyyski Jurist, Senior Advisor, Fastighetsmäklare AFM

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)