Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Åkersvängen 37, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Modernt - Kvadratsmart - Carport - Barnvänligt 

Utgångspris:

197 000 €

Våningsyta:

107 m2

Tomtstorlek:

1695 m2

Antal rum:

3 - 4 R+K

Byggår:

2010

Allmänt

Välkommen till Åkersvängen 37 och detta moderna och kvadratsmarta bostadshus i Kattby, Hammarland. Bostaden är ett träelementhus uppfört 2010 i 1,5 plan ovan gjuten betongplatta med brädfodrad ytterfasad och plåttak.

Entréplanet inrymmer välkomnande hall, modernt och fullt utrustat kök i anslutning till vardagsrum med braskamin, sovrum, teknikrum samt badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet når du den generösa altanen där du kan avnjuta långa kvällar i dess sydostliga läge.

Det övre planet disponerar allrum, sovrum och förrådsutrymme. De båda våningarna vävs samman genom köket och vardagsrumsdelens generösa takhöjd. Inredningen är genomgående ljus, modern och välvald.

Trädgården är planerad med bland annat gräsmatta, planteringar, fruktträd och fina uteplatser. Här finns även en isolerad gäststuga/lekstuga med elanslutning samt klätterställning och sandlåda för familjens minstingar. Stor och fristående terrass vid rågränsen, strategiskt placerad för att fånga solen under större delen utav dagen och kvällen.

Bostaden har asfalterad uppfart med carport. I närområdet ligger Näfsby grundskola med årskurs 1-6, matbutik och fina promenadstråk.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Åkersvängen 37

Kommun: Hammarland

Våningsyta: 107 m2

Tomtstorlek: 1695 m2

Antal rum: 3 - 4 R+K

Byggår: 2010

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Elpanna. Vattenburen golvvärme i bottenplan.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 76-412-3-112

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Trädgården är planerad med bland annat gräsmatta, planteringar, fruktträd och fina uteplatser. Här finns även en isolerad gäststuga/lekstuga med elanslutning samt klätterställning och sandlåda för familjens minstingar. Bostaden har asfalterad uppfart med carport. I närområdet ligger Näfsby grundskola med årskurs 1-6, matbutik och fina promenadstråk.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden