Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Åkervägen 12, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Garage - Ägotomt - Nära Godby centrum

Utgångspris:

149 000 €

Våningsyta:

ca 150 m2

Tomtstorlek:

1320 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1969

Allmänt

Välkommen till Åkervägen 12 i Godby. Denna bostad på ett våningsplan med en fullständig källarvåning blev färdigställd år 1969.

Det övre våningsplanet välkomnar dig med en entré som öppnar upp till ett vardagsrum och matsal i en öppen planlösning. Härifrån har du även utgång till en altan. Vidare finner du ett kök, sovrum och badrum på detta plan. Köket har genomgått en renovering sedan dess ursprungliga byggande och är utrustat med spis inklusive både el- och gasplattor, grill, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Badrummet har nyligen renoverats år 2021 med vägg- och golvmattor och erbjuder dusch, toalett och handfat.

Källarplanet innehåller tre sovrum, varav ett har en utgång till gården. Dessutom finns en klädkammare, två förråd, ett grovkök med tvättmaskinsanslutning, en matkällare och ett teknikrum på detta våningsplan. Sovrummen och hallen har moderna ventilerade golv som ventileras via ett ventilationsaggregat av typen Nivell.

Källarvåningen är konstruerad med solid betong, inklusive gjutna golv, väggar och mellanbjälklag. Övre våningsplanet har yttre murade väggar i lätt betong och innerväggar i träkonstruktion.

Ytterfasaden är klädd i träpanel, en del av vilken byttes ut under 2019 och yttertaket är klätt med falsat plåt som målades 2021. Vissa av fönsterpartierna är förnyade, medan andra kräver lite underhåll eller byte. Dräneringen runt huset uppdaterades i början av 2000-talet och inkluderade en läggning av plastmatta längs grundmurarna.

För uppvärmning av bostadshuset används Bergvärme vattenburen centralvärme som distribueras via radiatorer och golvslingor. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten- och avloppsnät. Dessutom finns en fiberanslutning tillgänglig via Ålcom.

Fastigheten har en ägotomt som sträcker sig över 1320 kvadratmeter. Gården är planerad med en vacker gräsmatta, buskar och rabatter. Infarten till garaget är belagd med asfalt. Läget är på kort avstånd från Godby centrum där du hittar en rad bekvämligheter, inklusive bank, matbutiker, skolor, dagis simhall samt övrig service.

Kontakta oss för att boka din visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Åkervägen 12

Kommun: Finström

Våningsyta: ca 150 m2

Tomtstorlek: 1320 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1969

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Vattenburen bergvärme, bergvärmepump från 2008.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 60-408-6-80

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Fastigheten har en ägotomt som sträcker sig över 1320 kvadratmeter. Gården är planerad med en vacker gräsmatta, buskar och rabatter. Infarten till garaget är belagd med asfalt.

Övrigt: Läget är på kort avstånd från Godby centrum där du hittar en rad bekvämligheter, inklusive bank, matbutiker, skolor, dagis simhall samt övrig service.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden