Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Åkervägen 13, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus med potential nära centrum, skolor och badplats i Strandnäs.

Utgångspris:

169 000 €

Våningsyta:

160 m2

Tomtstorlek:

1153 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1952

Allmänt

Varmt välkommen till Åkervägen 13 i Strandnäs, Mariehamn! Bostadsfastigheten är belägen på en attraktiv gatuadress med direkt närhet till Mariehamns centrum, skolor, vackra promenadstråk och grönområden, samt den populära Nabbens badstrand. Tomten omfattar hela 1153 kvm och fastigheten har dessutom ett gynnsamt sol-läge i söderläge.

BOSTADSHUSET
Bostadshuset har genomgått flera renoveringar som nuvarande ägare har omsorgsfullt genomfört. Dränering, pikning av källaren och en ny gjuten platta är bara några av de stora arbeten som redan är avklarade. Med andra ord finns det en solid grund att bygga vidare på, och du som nästa ägare har möjlighet att sätta din personliga prägel på interiören och planlösningen..

I entréplan inryms; entré samt inre hall med trappa till källare samt övre våningsplanet, kök med matplats, matsal, vardagsrum, sovrum samt en liten gästtoalett.

I källaren har golvet pikats ut och ersatts med nya gjutna golv för att skapa en ännu stabilare grund. Här finns flera användbara utrymmen, inklusive ett tilltänkt pannrum/teknikrum, en tvättstuga och förberedelser för ett framtida badrum/bastu. De flesta väggarna i källaren är isolerade med Xps-isolering, vilket bidrar till både komfort och energieffektivitet.

På övervåningen väntar ytterligare tre sovrum och ett badrum. Här finns gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet att skapa ett eget arbetsrum eller hobbyutrymme. Renoveringsbehov kan även finnas på detta plan för att förvandla rummen till bekväma och moderna utrymmen.

TOMTEN
Tomten är en ägotomt på 1153 kvm och är välplanerat. Här finner du en asfalterad infart, en stenlagd terrass, en välskött gräsmatta samt vackra planteringar som omgärdas av prydliga häckar. Tomten ger en känsla av lugn och avskildhet och erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation.

Sammanfattningsvis kan vi erbjuda dig en mycket trevlig bostad med stor potential i närhet till centrum. Renoveringsbehov vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter dina egna visioner. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring objektet samt för att boka visning av objektet.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Åkervägen 13

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 160 m2

Tomtstorlek: 1153 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1952

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburet radiatorsystem

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-18-6-14

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bostadsfastigheten är belägen på attraktiv gatuadress med direkt närhet till Mariehamns centrum, promenadstråk och grönområden och nabbens badstrand.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden