Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Svärtesgränd 2E lgh 1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Utgångspris:

247 000 €

Bostadsvederlag:

241.65 € / mån

Våningsyta:

89.5 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2015

Bo bekvämt med närhet till det mesta!

Aktielägenhet om 89,5 m², 4 R+K i trevligt bostadsområde i Västernäs. Lägenheten ingår i bostadsaktiebolaget Svärtan (skuldfritt bolag), som består av ett flerfamiljshus om två aktielägenheter.

Lägenheten ligger på våning ett av två och är genomgående modern i smakfull stil. Bostaden disponerar hall med klädförvaring bakom spegelglasbeklädda skjutdörrsgarderober, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt plats för matbord intill fönster. De tre sovrummen är vitmålade och har garderobsförvaring. Klädkammare med plats för hela familjens vinterkläder och mer därtill. Helkaklat badrum med dusch bakom välvda glasdörrar, handfat med kommod samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående golv i ektarkett.

Köket är stilrent med vita skåpsluckor, integrerade vitvaror och ovan diskbänken vägg i bronsfärgad mosaik. Öppet och socialt med bardisk/köksö som avgränsar mot sällskapsdelen. Vardagsrummet har fönster både i söder och i öster, vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man även den rymliga altanen i söder.

Området kring Svärtesgränd har utformats och växt fram under de senaste tio åren. Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till Lerviks båthamn, grundskola med årskurs 1-6, matbutik, daghem, idrottsanläggningar och kollektivtrafik. Området är barnvänligt med flera intilliggande promenadstråk och grönområden. Ett stenkast bort ligger Mariehamns centrum med övrig service såsom restauranger, butiker och apotek.

 

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Svärtesgränd 2E lgh 1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 89.5 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2015

Finansieringsvederlag: 241.65 €/mån

Teknik: Fiberanslutning genom Ålcoms nät. Maskinell frånluftsventilation i badrum.

Vatten & avlopp: Vattenavgift om 20€ per lägenhet per månad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Till lägenheten hör en del av gården som innehavaren själv disponerar över. Därtill finns asfalterad parkeringsplats med motorvärmare.

Övrigt: Området kring Svärtesgränd har utformats och växt fram under de senaste tio åren. Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till Lerviks båthamn, grundskola med årskurs 1-6, matbutik, daghem, idrottsanläggningar och kollektivtrafik. Området är barnvänligt med flera intilliggande promenadstråk och grönområden.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277€ (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)