Till Salu

Fiskargränd 8 C, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Bo vid havet i fantastiskt västerläge!

Utgångspris:

275 000 €

Bostadsvederlag:

300 € / mån

Våningsyta:

92 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2008

Bo vid havet i fantastiskt västerläge!

Du har kommit rätt om du vill bo fint och flott nära havet i ett av Mariehamns finaste västerlägen!

Aktielägenheten om. 92 m² har fantastiska ytor och är belägen i familjärt och trivsamt bolag på Fiskargränd 8 nedanför väletablerade Horelliområdet i Mariehamn.

Bostaden som köps genom bostadsaktier kan förvärvas också av personer utan åländsk hembygdsrätt har fin design och inrymmer i nedre plan hall med spegelskjutdörrsgarderob och gästtoalett, stort och fullt utrustat öppet kök med köksö kombinerat med rymligt vardagsrum med rum för matplats och umgängesdel. I vardagsrummet finns också en fin kakelugn för mysfaktor och extra värme, sotning utförd i april 2022. Från vardagsrummet finns utgång till privat uteplats mot havet i väster, varje bostad disponerar en egen uteplats.

Genomgående fina inredningsdetaljer, gott om förvaring och modern känsla. Uteplatsen är inhägnad och har stor altanyta med gott om plats för utemöbler, grill och extra förvaring. Västerläge. I bolaget finns totalt fyra bostäder. Gemensam gård med kallföråd. Till bostaden hör egen carportplats och varje lägenhet disponerar ett eget förråd i källaren. Möjlighet till framtida båtplats.

Övre plan har hall med utrymme för umgängesdel, två sovrum varav ett master bedroom med elegant fransk balkong samt ett stort badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Gemensam bastu i källarvåningen. Bolaget är välskött och i området finns otroligt vackra promenadstråk, vacker natur och närhet till daghem, skola och matbutik. Genom närliggande gång- och cykelbana eller busstrafik tar du dig enkelt in till Mariehamns stadskärna. Nedanför tomten finns också en småbåtshamn och längst strandpromenaden tar man sig bland annat till Västra Hamnen och vidare mot centrum. Hör av dig till ansvarig mäklare för visningar och övriga frågor.

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)