Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Ålandsvägen 67 lgh A1, Mariehamn

Aktielägenhet

Köp eller hyr! Aktielägenhet i centrum med pool på gården!

Utgångspris:

165 000 €

Bostadsvederlag:

250 € / mån

Våningsyta:

88.5 m2

Antal rum:

4 R+K

Köp eller hyr!

Aktielägenhet om 4 R+K på Ålandsvägen 67 i Mariehamns absoluta centrum.

Lägenheten om 88,5 kvm (enligt bolagsordning) inrymmer i entréplan entréhall med klinkergolv, badrum i modern stil med dusch, två sovrum, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök med generös matplats. Vindsvåningen inrymmer sovrum där väggarna är klädda med bilad stockpanel samt klädgarderober med skjutdörrar och spegelglas. Det helkaklade badrummet i vindsvåningen inrymmer wc, gediget handfat med spegelskåp, ångduschkabin och bubbelbadkar.

På innergården mellan huskropparna finns en stor anlagd gemensam uteplats med bland annat uppvärmd swimmingpool och en gårdsbastu. Därtill finns en trä altan om ca 200 kvm, perfekt för sommarhalvårets häng vid poolen!

Bostaden har fiberanslutning och uppvärmning genom direktverkande el med komplement av luftvärmepump. El-golvvärme finns i bägge badrum samt i sovrummen och entréhall i det nedre planet. Bostadsbolaget omfattar sammanlagt tre lägenheter varav den tredje är belägen i egen huskropp mot innergården. Till bostaden hör egen p-plats på gården.

Beskrivning

Adress: Ålandsvägen 67 lgh A1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 88.5 m2

Antal rum: 4 R+K

Bostadsvederlag: 250 €/mån

Teknik: Mekanisk frånluft ventilation, telefon och fiber.

Uppvärmning: El, luftvärmepump, AC

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Omgående

Utemiljö: På innergården mellan huskropparna finns en stor anlagd gemensam uteplats med uppvärmd swimmingpool och en gårdsbastu. Därtill finns en trä altan på ca 200 kvm perfekt för solstolen vid poolen.

Övrigt: Vid hyres förfrågningar kontakta info@lyyski.ax

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Byggnadsmaterial: Huvudsakligen trä

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)