Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Timmermansgränd 2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Stor centrumlägenhet med närhet till det mesta!

Utgångspris:

206 000 €

Bostadsvederlag:

235.60 € / mån

Våningsyta:

95 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1964-65, totalrenoverad 2012

Allmänt

Välkommen till Timmermansgränd 2 och denna trevliga aktielägenhet om 95 m2, 5 R+K . Bostadsaktiebolaget utgörs av ett tidigare bostadshus som totalrenoverats och ombildats till två separata lägenheten. Lägenhet A ligger i det nedre planet och inrymmer entréhall, fyra sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Lägenheten har ingång genom farstu och delas med den andra lägenheten.

Hallen är mycket rymlig och öppnar upp mot vardagsrummet där stora fönsterpartier skapar en ljus och välkomnande sällskapsyta. Från vardagsrummet når du ett sovrum som även det har fönster mot väster. Det här rummet går att öppna upp mot vardagsrummet, vilket skulle ge en större yta för till exempel en matsalsdel. De tre övriga sovrummen har garderobsförvaring i spegelbeklädda skjutdörrsgarderober. Köket är välplanerat med gott om arbetsytor och förvaring samt plats för matbord. Vitvaror från bland annat LG och Elektrohelios. Lägenhetens badrum är stilrent och försett med golvvärme under det mörka klinkergolvet. Här finns handfat med kommod, toalett, dusch med välvda, vikbara väggar samt uttag och plats för tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har målats under i början av 2022.

Bostadsaktiebolaget disponerar den tillhörande trädgården som är lummig och där det finns möjlighet att anlägga soliga uteplatser. På gården finns även en asfalterad parkering anlagd. Därtill finns möjlighet för lägenhet A att bygga balkong mot söder på den redan befintliga konstruktionen.

Lägenheten är belägen i norra Mariehamn, där du bor i ett trivsamt bostadskvarter i närheten av centrum. På bekvämt avstånd hittar du grundskola (åk 1-9) och gymnasium, matbutik, sjukhus, träningsanläggningar, promenadstråk och grönområden. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad och rymlig lägenhet med närhet till det mesta.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Timmermansgränd 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 95 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1964-65, totalrenoverad 2012

Finansieringsvederlag: 235.60 €/mån

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)