Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Östra Esplanadgatan 4, Mariehamn

Aktielägenhet

Stilfull aktielägenhet med hiss och inglasad balkong i centrala Mariehamn.

Utgångspris:

229 000 €

Bostadsvederlag:

217 € / mån

Våningsyta:

62 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2012

Allmänt

Välkommen till Östra Esplanadgatan 4 och denna stilfulla tvårummare om ca. 62 kvadratmeter i Mariehamns absoluta centrum.

Lägenheten med ingång från gården är belägen på våning 1.

Lägenheten inrymmer entréhall med klädavhängning i garderober, vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum med garderobsförvaring, badrum med dusch, plats för tvättmaskin och torktumlare samt inglasad balkong. Lägenheten är genomgående modern med parkettgolv i vardagsrum, kök och sovrum samt klinkergolv och kaklade väggar i badrummet. Den inglasade balkongen mot öster har morgonsol och blir svalare under eftermiddagen då solen står som högst.

Lägenheten ingår i bostadsaktiebolaget Briljanten, vars byggnader blev färdigställda år 2012. I bolaget ingår totalt 41 lägenheter samt gemensamhetsutrymmen med inriktning på kundkategorin 55+. Bolaget består av två separata byggnader med två garageplan under huskropparna.

Bostadsbolagets gemensamhetsutrymmen består av samlingslokal, garage och bastu, vilka du enkelt tar dig till med hjälp av trapphusets moderna hiss. Till lägenheten hör privat förrådsutrymme.

Lägenheten är belägen i stadsdelen Främmanberg, där du bor med närhet till livsmedelsbutik, kyrka med församlingshem, bussanslutningar och promenadstråk.

Välkommen att bekanta dig med lägenheten tillsammans med oss!

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Östra Esplanadgatan 4

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 62 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2012

Finansieringsvederlag: 217 €/mån

Bastu: Gemensam

Hiss: Ja

Teknik: Fiber

Vatten & avlopp: Kommunalt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277€ (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)