Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Odalvägen 3 D 35, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rymlig tvårummare med inglasad balkong!

Utgångspris:

119 000 €

Skuldfritt pris:

122 075 €

Bostadsvederlag:

216 € / mån

Våningsyta:

54 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2005

Allmänt

Aktielägenhet om 54 kvm, 2 R+K i Bostads Ab Lilla Björkdungen i Johannebo, Mariehamn. Lägenheten är belägen i andra bostadsplanet med entré från gemensam loftgång. Bostaden är belägen i stadsdelen Johannebo, där du bor i närheten av daghem, skola med årskurs 1-9, idrottsanläggningar, lekparker, badstrand, grönområden och promenadstråk. Johannebo ligger ca. 4 km från Mariehamns centrum och på ca. 2,4 kilometers avstånd hittar du köpcentrum med dagligvaruhandel och övriga butiker.

Lägenheten inrymmer; entréhall med klinkergolv, väl tilltaget sovrum med förvaring i garderober, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, kök utrustat med ugn, spis, köksfläkt, diskmaskin samt kyl & frys, helkaklat badrum med dusch, handfat, överskåp med spegelglas, WC samt plats för tvättmaskin.

Bostadsaktiebolaget består utav 8 aktielägenheter som togs i bruk 2005. Aktieägarna disponerar gemensam tvättstuga samt kallförråd. Servicehus med tvättstuga nyttjas gemensamt med BAB Björkdungen. Bolagsvederlaget för den här lägenheten är 216 €/månad och därtill tillkommer ett finansieringsvederlag om 56,16€/månad.

Sammanfattningsvis en välplanerad och trevlig lägenhet som lämpar sig mycket väl som egen bostad men även som investeringsmöjlighet. Kontakta ansvarig mäklare för visning samt övriga funderingar.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Odalvägen 3 D 35

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 54 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2005

Bostadsvederlag: 216 €/mån

Finansieringsvederlag: 56.16 €/mån

Uppvärmning: Fjärrvärme, el-golvvärme i badrum

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-14-25-1-L1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)