Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Östernäsvägen 30 E, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rymlig aktielägenhet med inglasad balkong och garage i Östernäs!

Utgångspris:

185 000 €

Skuldfritt pris:

185 000 €

Bostadsvederlag:

70 € / mån

Våningsyta:

100 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1986

Inledning

Varmt välkommen till Östernäsvägen 30 i Mariehamn. Rymlig aktielägenhet om 3 R+K, 100 kvm fördelat på två plan. Lägenheten har privat ingång och garage med kallförråd. Här bor du på bekvämt avstånd till Mariehamns centrum med all vardaglig service. I Östernäs finns fina promenadstråk samt närhet till vatten och badstränder.

Lägenheten

En välkomnande hall med plats för avhängning och direkt access in till det öppna vardagsrummet med egen balkong och sjöglimt ut över Slemmern. I hallen finns också en gästtoalett.

Vidare in i lägenheten hittar vi ett rymligt kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. I köket finns det även plats för ett middagsmöblemang invid det stora fönsterpartiet.

En trappa ner finns det stora badrummet med helkaklade väggar och klinkers på golvet, som också har golvvärme. I anslutning till badrummet finns också en bastu. På samma våning hittar du även två välplanerade sovrum som med fördel inrymmer säng och fristående förvaring. Från Master Bedroom har du egen utgång till uteplats vid bolagets gemensamma gård. Det finns även möjlighet att bygga in uteplatsen i nedre plan. I nedre plan finns fina förvaringsutrymmen samt en separat tvättstuga som underlättar klädlogistiken.

Bolaget

Bostads Ab Östernäsvägen består utav 8 st. aktielägenheter, alla om 100 kvm. Bolaget äger tomten om 3011 kvm som är planerad med asfalterad infart, gräsmatta, planteringar och parkeringar. Bolagsvederlaget är förmånliga 70 €/månad och betalas kvartalsvis. Utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnad för vatten och el (både bruks-el och uppvärmning) enligt förbrukning, kostnad för önskat telefon/internet-abonnemang samt Mise-avgift om 112 €/år.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis en trevlig bostad i populära Östernäs med direkt närhet till centrum. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Östernäsvägen 30 E

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 100 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1986

Bostadsvederlag: 70 €/mån

Bastu: Ja

Uppvärmning: Direktverkande el

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Här bor du naturnära med sjön Slemmern inom promenadavstånd. Nere vid Algrundet finns badstrand med sandbotten. Promenadstråk och fina skogsområden finns bara ett stenkast bort.

Övrigt: Möjlighet till båtplats, kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)