Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Bastuvägen 7 Lgh 2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rymlig lägenhet i två plan med sovrum på loft! 

Utgångspris:

169 000 €

Bostadsvederlag:

154 € / mån

Våningsyta:

77 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1990

Allmänt

Välkommen till Bastuvägen 7 och lägenhet nr 2 i markplan. Denna lägenhet är en av tre lägenheter som ingår i Bostads Ab Sindéns Stadsgårder. Huset ligger avskilt mellan två bostadshus, vilket gör att du får en familjär känsla när du kommer in på gården.

En terrass med plats för trevliga grillmiddagar välkomnar dig innan du stiger in i lägenheten.

Väl inne i lägenheten hittar du en hall med plats för av hängning, samt ett renoverat badrum med dusch, toalett och plats för tvättmaskin. Vidare in i hallen finns även ett mindre förråd.

Till vänster från hallen ligger köket, med gott om utrymme i köksskåp och utrustat med all nödvändig elektronik, även diskmaskin. Vardagsrummet som har stora fönster och trappa upp mot loftet känns luftigt och stort. Uppe på loftet finns ett sovrum och ett utrymme som idag används till hemma kontor.

Till bostaden hör egen p-plats under carport med motorvärmare och tillhörande förråd.

Sammanfattningsvis en ljus och mycket stor 2:a mitt i centrala Strandnäs. Bostaden ska såklart upplevas på plats, välkommen med din visnings förfrågan till james@lyyski.ax.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Bastuvägen 7 Lgh 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 77 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1990

Bostadsvederlag: 154 €/mån

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Direkt elvärme samt luftvärmepump

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Terrass på framsidan vid ingången till lägenheten. Parkering finns för bil samt ett kallförråd. Övriga kostnader som tillkommer är 28 €/mån för internet

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)