Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Utskogsvägen 8 F, Jomala

Aktielägenhet

Modern och välplanerad rahudslägenhet i populära Möckelö Strand!

Utgångspris:

285 000 €

Bostadsvederlag:

160.20 € / mån

Våningsyta:

89 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2019

Allmänt

Välkommen till Möckelö Strand och den här välplanerade radhuslägenheten om 89 kvm fördelat på 4 R+K. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med egen entré samt tillhörande carport och förråd i anslutning till entrén. Radhuset stod inflyttningsklart 2019 och är uppfört av NoraHus. I Möckelö Strand bor du i ett naturskönt område med närhet till vardaglig service promenadstråk och badstrand.

Interiör

Välkomnande entré under tack som leder till entréhall med klädförvaring i garderob med skjutdörrar. Slitstarkt klinkergolv som är lätt att hålla rent och städat.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning som tillsammans med uteplatsen erbjuder fina sociala utrymmen. Köksinredning från Puustelli samt vitvaror i form av diskmaskin, ugn, spishäll, micro, delad kyl&frys från Siemens. Micro och ugn placerad i bekväm arbetshöjd. Kaklad vägg ovan arbetsbänk. Vackert ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier mot väster.

Från vardagsrummet finns utgång till din egna lilla “oas”. Vackert planerad tomt med terrass, stenläggning, planteringar samt gräsmatta. En del av terrassen är under tak och tomten har tuija-häck planterad som ger ett fint insynsskydd.

Tre sovrum där två av dessa har förvaring i garderober, master bedroom har förvaring i klädkammare. Sovrumväggarna är målade i lugna, harmoniska färger och golvet består av parkettgolv som också är genomgående i övriga utrymmen.

Ljust och stilrent badrum med bastu. Två duschar bakom duschvägg i glas, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas, WC. Utrymmet är helkaklat med stora rektangulära kakel samt kvadratiska klinkers på golv.

I anslutning till hallen finns gäst-wc samt rymlig tvättstuga som underlättar klädlogistiken. Även tvättstugan har skåpinredning från Puustelli. Plats för tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Separat förvaring i klädkammare.

Extra förvaring i väl tilltaget vindsförråd som nås genom taklucka inne i bostaden.

Bolaget

Bostads Ab Möckelörondellen 3 består utav en radhusbyggnad inrymmande 10 st. aktielägenheter totalt. Bolaget äger sin tomt som har rymlig asfalterad parkering. Gemensamma utrymmen i form utav teknikrum samt sophantering. Bolagsvederlaget är satt till 1.80 €/kvm vilket innebär ett vederlag om 160,20 €/månad. Utöver bolagsvederlaget till kommer vattenkostnad om 20 €/person/månad, bruks-el samt kostnad för önskat fiberabonnemang.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Utskogsvägen 8 F

Kommun: Jomala

Våningsyta: 89 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2019

Bostadsvederlag: 160.20 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Bergvärme

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vattenavgift 20€/per person/månad

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)