Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Klintvägen 12 B4, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrumnära tvåa i lugnt område.

Utgångspris:

129 100 €

Skuldfritt pris:

139 000 €

Bostadsvederlag:

244.00 € / månad

Våningsyta:

61 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1974/1975

Allmänt

Fräsch och rymlig tvåa centralt belägen på Klintvägen 12 i Mariehamn. Närhet till allt du kan önska med en promenad på ca 10 min till shopping, restauranger, badhus, badstrand, träningsanläggning, sjukhus och skola.

Lägenheten ligger på markplan sett från ingången och har balkong på baksidan med fantastiskt västerläge. Bostaden är totalrenoverat 2016 med kök, badrum, vardagsrum och sovrum. Förvaringsutrymmen såsom garderober i sovrummet, ett förråd i hallen samt städskåp/förråd i passagen till köket.

Tillgång till förråd samt tvättstuga med torkrum i källarplan, även parkeringsplats finns att hyra för 6 € per månad. Fibernät finns att tillgå genom både IP-connect och Ålcom.

Aktielägenheten tillhör aktiebolaget Klintens Fastighets Ab som äger fastigheten. Det här är ett bra alternativ för dig som söker en inflyttningsbar bostad eller för dig som vill investera i en placeringsbostad med hyresinkomster.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Klintvägen 12 B4

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 61 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1974/1975

Bostadsvederlag: 244.00 €/mån

Finansieringsvederlag: 12.20 €/mån

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Utemiljö: Centrumnära. Dagis. Närhet till kommunikation.

Övrigt: P-plats med motorvärmare finns att hyra för 6 €/månad. Se disp. intyg gällande låneandelar där den större behöver regleras i samband med köpslut.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)