Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Skönviksvägen 6 lgh 10, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Aktielägenhet med hiss i huset samt egen balkong.

Utgångspris:

140 000 €

Bostadsvederlag:

185 € / mån

Våningsyta:

50 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2001

Allmänt

Kvadratsmart lägenhet på tredje våningen om 2R + K på Skönviksvägen 6, Mariehamn.

Aktielägenheten inrymmer entréhall med klädavhängning och garderober, rejält helkaklat badrum med plats för tvättmaskin, sovrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till egen balkong i söderläget. Lägenheten om 50 kvm har nyrenoverade ytskikt, nymålade väggar samt nytt parkettgolv från Kährs. De gemensamma utrymmena består av tvättstuga samt bastuavdelning. Därtill finns vindsförråd, parkering och skyddsrum/ cykelrum. Fastigheten är försedd med hiss.

Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk. Lägenheten passar dig som söker övernattningslägenhet, första bostad eller varför inte som en ren investering för uthyrning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skönviksvägen 6 lgh 10

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 50 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2001

Bostadsvederlag: 185 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk ventilation/ återvinning

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)