Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Tallvägen 4 C 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Gavellägenhet om 2 R+K med uteplats i markplan

Utgångspris:

91 000 €

Skuldfritt pris:

99 309 €

Bostadsvederlag:

232.40 € / månad

Våningsyta:

56 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1979

Allmänt

Välhållen och välplanerad tvårumslägenhet om 56 kvm med tillhörande uteplats på Tallvägen 4 i centrala Jomala. Lägenheten inrymmer hall med klädavhägning, rymligt vardagsrum, stilrent kök, sovrum samt badrum med toalett, dusch och plats för tvättmaskin. Entrén/hallen är funktionell med plats för såväl avhängning som förvaring och köket med fönster mot väster inrymmer gott om plats för matgrupp. I sovrummet finns helväggsgarderober och fönster mot söder.

Lägenheten har i anslutning till vardagsrummet uteplats mot väster och är praktiskt belägen i markplan. Ytrenoveringar är för övrigt gjorda 2016 bl.a målning av väggar.  Kristinakök samt skjutdörrsgarderober i hallen från 2009. Uppvärmning av lägenheten genom vattenburen centralvärme från pelletspanna.

Lägenheten ingår i Bab Vikingaåsen som är bestående av 3 byggnader uppförda på ägotomt, vardera hus är uppfört i två plan. Bolaget inkluderar allt som allt 24 bostäder. Lägenheten är belägen i centrala Jomala och endast ett stenkast från skola och närhet till idrottshall, motionsslingor samt kommunalservice och köpcentrum. Cykelväg finns längs med Jomala rakan till Maxinge.

Välkommen på visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Tallvägen 4 C 1

Kommun: Jomala

Våningsyta: 56 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1979

Bostadsvederlag: 232.40 €/mån

Finansieringsvederlag: 8.40 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning, MCA-antenn

Uppvärmning: Uppvärmning av lägenheten genom vattenburen centralvärme från pelletspanna

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Parkeringsplats på gården.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)