Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Ekstigen 6 lgh 9, Mariehamn

Stänger: 30.11 kl. 16:00

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Ljus o trevlig trerummare på Ekstigen i Mariehamn bekvämt belägen i markplan och med rymlig uteplats.

Utgångspris:

167 000 €

Bostadsvederlag:

111 € / månad

Våningsyta:

74 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1987

Allmänt

Välkommen till Ekstigen 6 lgh 9, bekvämt i markplan!

Lägenheten är belägen söder om Mariehamns centrum på lugn och omtyckt adress, Ekstigen 6 i Östernäs. Direkt närhet till gång- och cykelvägar mot centrum, badstrand och grönområden samt busshållplats m.m.

LÄGENHETEN

Gavellägenheten på 3 RoK är bekvämt belägen i markplan och inrymmer entré/hall, ett fräscht och ljust inrett kök med köksö, två sovrum varav det ena ger direkt tillgång till altanen, vardagsrum med stora fönster, bastu och badrum med toalett och dusch, en klädkammare i det större sovrummet varifrån altanen i öster nås.

Köket är renoverat 2013 med MDF panel på väggarna och laminat på golvet. Även sovrummen, hallen och vardagsrummet blev renoverat 2013 med laminat golv och målade/tapetserade väggar. Välhållet badrum från ca 2007 med el golvvärme. Två luftvärmepumpar varav en byttes för ca 2 år sedan.

Bolaget

Bostads Ab Ekstigen i Mariehamn bildades 1987 och byggnadens ibruktagningsår var 1987. Bolaget äger tomten. I bolaget finns 15 lägenheter. Till lägenheten hör ett kallförråd, parkering i anslutning till lägenheten.

Bolagsvederlaget är satt till 111 € / månad för just den här lägenheten. Utöver vederlaget tillkommer elförbrukning, vattenavgift (17€/vuxen, 8€/ barn), fiberinternet enligt önskad uppkoppling samt MISE-avgift om 27€/månad. Fastighetsskötseln sköts utav serviceföretag.

Sammanfattningsvis en trevlig lägenhet med mycket attraktivt läge nära till Mariehamns centrum. Övriga bolagshandlingar fås på förfrågan, visningar enligt överenskommelse.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ekstigen 6 lgh 9

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 74 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1987

Bostadsvederlag: 111 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Direktelvärme och luftvärmepumpar

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)