Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Solbergsvägen 2 C7, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Fantastisk trea med sjöutsikt, stor inglasad balkong och med hiss i huset på populära Solberget!

Utgångspris:

295 000 €

Bostadsvederlag:

216.25 € / månad

Våningsyta:

86.5 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2012

Allmänt

Modern och luftig aktielägenhet om 3 R+K belägen på bostadsvåning II om totalt 86,5 m2 belägen i modernt hus byggt 2012 med tillhörande balkong i sydväst läge, storslagen utsikt över Slemmern och stora delar av Mariehamn. Lägenheten är belägen på Solberget, Solbergsvägen 2 C i Jomala i modernt och välbyggt flerfamiljshus med hiss.

Lägenheten

Lägenheten inrymmer generös hall/entré med stor klädgarderob/förråd, gediget, modernt fullt utrustat kök med stor köksö i öppen planlösning med vardagsrum, ett masterbedroom med skjutdörrsgarderober, helkaklat badrum med dusch och toalett samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen intill vardagsrummet har fantastisk sjöutsikt mot Slemmern i högt läge.

Lägenheten har ett alldeles utmärkt läge med balkong och bostaden håller genomgående modern och hög standard med ekparkettgolv.

 

Bolaget

Uppvärmning genom bergvärme, centralt till radiatorer och fiber finns anslutet. Det finns hiss i huset samt handikappvänlig huvudentré. I entréplan disponeras eget varmförråd, bastuavdelning och gästrum som kan hyras / bokas av de boende. Till lägenheten hör bilplats med motorvärmaruttag under biltak/carport.

Bolagsvederlaget för lägenhet 7 är satt till 216,25 €/månad. Utöver vederlaget tillkommer kostnad för bruks-el enligt förbrukning samt kostnad för önskat fiberabonnemang. Fastighetsskötsel av företag ingår i vederlaget.

Om du vill bo etablerat och bekvämt i ett modernt boende med fin utsikt nära Mariehamn är Solberget något för dig. Bostaden har närhet till natur och är belägen på endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum.

Välkommen på visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen 2 C7

Kommun: Jomala

Våningsyta: 86.5 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2012

Bostadsvederlag: 216.25 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekansik ventilation

Uppvärmning: Bergvärme vattenburen till radiatorer.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Om du vill bo etablerat och bekvämt i ett modernt boende med fin utsikt nära Mariehamn är Solberget något för dig. Bostaden har närhet till natur och är belägen på endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum.

Övrigt: Avgift för tvättstuga, bastu samt hyra för bastuavdelningens relaxrum enligt prislista.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)