Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Segelmakargatan 12 B1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Kvadratsmart tvårummare med stor inglasad balkong, bekvämt belägen på första våningen!

Utgångspris:

145 000 €

Skuldfritt pris:

147 260 €

Bostadsvederlag:

144 € / månad

Våningsyta:

40 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

Färdigställt 2015

Lägenheten

Välplanerad aktielägenhet om 2 R+Kv, 40 m²,  i Bostads Ab Miramare 1 i Mariehamn. Aktielägenheten är bekvämt belägen i entréplan och inrymmer entréhall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum samt badrum.

Lägenheten är modernt inredd med tidlösa färg- och materialval. Rymlig entréhall med goda förvaringsmöjligheter och möjlig avhängning av ytterkläder. Köket är fullt utrustat med spishäll, köksfläkt, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, diskho samt diskmaskin. Badrummet är helkaklat med dusch bakom välvda duschdörrar, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas, WC med tvättmaskin och torktumlare.

Sovrummet är inrett med praktiska skjutdörrsgarderober och har utgång till den väl tilltagna och inglasade balkongen. Balkongen är fullt möblerbar och fungerar som ett “extra rum” under sommarhalvåret.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

Bolaget

I Bostads Ab Miramare 1 finns totalt 37 st. aktielägenheter samt flertalet gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu, förråd, cykelrum m.m. Byggnadernas ibruktagningsår var 2015 och bolaget äger sin tomt.

Vederlaget för den här bostaden är satt till 144 €/månad. Utöver vederlaget tillkommer kostnad för vatten och el enligt förbrukning samt kostnad för önskat fiberabonnemang. Nyttjande av tvättstuga och bastu enligt prislista.

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Segelmakargatan 12 B1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 40 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: Färdigställt 2015

Bostadsvederlag: 144 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Vatten & avlopp: Vatten kostnad enligt egen förbrukning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Tvättstuga och bastu enligt prislista

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)