Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Nygatan 15 A1, A2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Gavellägenhet i centrum med två balkonger och varmgarage.

Utgångspris:

310 000 €

Bostadsvederlag:

508.50 € / månad

Våningsyta:

113 m2

Antal rum:

4 R+K

Generösa renoverade ytor – eget garage – lättillgänglig – 2 badrum

Stor, rymlig och representativ aktielägenhet om hela 113 kvm på gaveln med tillhörande privat varmgarage på Nygatan 15 i Mariehamns absoluta centrum. Bostaden är fint renoverad under de senaste åren och består av från början två sammanslagna bostäder som i dagsläget bildar en fantastisk helhet om 4 R+K.

Bostaden inrymmer hall med porttelefon, förvaring, och gästtoalett, rejält och stort vardagsrum och matsal i öppen lösning, fullt utrustat kök, kontorsrum, två sovrum varav ett Masterbedroom med walk in closet, badrum med toalett och dusch.

Lägenheten har därtill två fina balkonger varav en mot öster i anslutning till kontoret och köket samt en inglasad balkong i anslutning till vardagsrummet mot söder. Bostaden har stora och fina ytor där vardagsrum och matsal disponerar tillräckligt generöst med utrymme för exempelvis omdisponering för flera sovrum. Notera också särskilt att bostaden har två badrum varav en gästtoalett och ett större badrum med toalett och dusch. I försäljningen ingår även eget varmgarage om 23 kvm alldeles under bostaden mot parkeringen.

Parkeringsplatserna på gården används enligt rotationsprincip med oftast god tillgänglighet för en extra bil. Tillgång till eget förrådsutrymme.

Bostaden är mycket lättillgänglig i ett av Mariehamns absolut bästa lägen och de generösa ytorna ger stora möjligheter att anpassa bostaden för egna behov.

Kom och upplev bostaden tillsammans med oss på en privat visning eller på något av våra öppna visningstillfällen. Säljaren är redo för en affär med kort varsel och förbehåller sig rätten att acceptera det första inkomna acceptpriset. Tillträde enligt överenskommelse.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Nygatan 15 A1, A2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 113 m2

Antal rum: 4 R+K

Bostadsvederlag: 508.50 €/mån

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bolagsvederlag för garage 57,50 €/månad

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)