Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Bergvägen 3 F, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rejäl och fräsch radhuslägenhet med 4 RoK (varav 3 sovrum + garage).

Utgångspris:

160 000 €

Bostadsvederlag:

227.50 € / månad

Våningsyta:

91 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1972

Allmänt

Välkommen till denna fräscha och rejäla bostad om 91 kvm, 4 RoK samt eget garage, med smart planlösning som inbjuder för socialt umgänge från kök till vardagsrum samt därtill en välskött uteplats i västerläge med terrass i etage inkl. grillplats.

Lägenheten inrymmer hall med upphängnings- och förvaringsmöjligheter, hela tre sovrum, vardagsrum med utgång till rymlig balkong åt väster, renoverat kök från Optimus med öppen matplats mot vardagsrummet samt renoverat och helkaklat badrum med dusch och toalett. I anslutning till lägenheten finns integrerat garage med tillhörande förråd.

Radhusbostaden är ursprungligen uppförd 1972, därefter har div. renoveringsarbeten utförts bl.a. renovering av gemensam bastuavdelning (1995-1996), nya rör för bruksvattnet och installation av bergvärme (2011), målning av fasad (2014-2015) m.m..

Bolaget består av totalt 7 lägenheter och 6 garageplatser, till de gemensamma utrymmena hör källarutrymmen som bl.a. består av bastuavdelning, tvättstuga, torkrum samt förrådsutrymmen. Dock finns egen och medföljande tvättmaskin i bostaden.

Lugnt och trivsamt område med närhet till service såsom butiker, bank, apotek, hälsocentral, dagis, skola, idrottshall samt simhall.

Välkommen på visning!

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Bergvägen 3 F

Kommun: Finström

Våningsyta: 91 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1972

Bostadsvederlag: 227.50 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu finns i byggnaden.

Uppvärmning: Gemensam bergvärme centralt till radiatorer

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 60-408-6-112

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bruksel och avfallskostnader tillkommer bolagsvederlaget om 227,50 €/månad

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)