Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Almvägen 3 G, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Markplanslägenhet i modernt radhus med bastu, inglasad uteplats i soligt västerläge!

Utgångspris:

285 000 €

Skuldfritt pris:

285 000 €

Bostadsvederlag:

133.50 € / månad

Våningsyta:

89 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2020

Allmänt

Varmt välkommen till Almvägen 3 i Möckelö, Jomala! Välplanerad radhuslägenhet om 89 kvm med låga månadskostnader och moderna lösningar, bekvämt belägen i markplan. Radhuset är uppfört av Norahus och stod inflyttningsklart 2020. Lägenheten har egen entré med förråd och plats under carport. I Möckelö bor du på bekvämt avstånd från vardaglig service, badstrand samt promenadstråk.

Interiör

Entréhall med slitstarkt klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderober. Vitmålade väggar som för övrigt är genomgående i övriga rum i bostaden. AC finns installerad för extra komfort under de varmare sommarmånaderna.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till inglasad uteplats och terrass. Fullt utrustat kök från Puustelli med vitvaror från Siemens; Hel kyl och hel frys (Black Steel-serien), induktionshäll, integrerad mikro, ugn samt diskmaskin. Utsugsfläkt ovan hällen från Electrolux. Förhöjt väggliv vid arbetsbänken avgränsar mot vardagsrumsdelen. Vidare plats för matbord samt soffmöblemang framför braskaminen från Contura. Vacker ek-parkett pryder golvet likt övriga utrymmen i lägenheten.

Väl tilltagen uteplats där ca. 20 kvm är inglasad med skjutdörrspartier och bekväm klicktrall på golv. I anslutning till uteplatsen finns ytterligare ca. 20 kvm tillbyggd terrass i bäst västerläge som borgar för många soltimmar. Gräsmattan är avgränsad med Tuija-häckar mot grannar.

Två sovrum, master bedroom med fondvägg och goda förvaringsmöjligheter i hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Det andra sovrummet har förvaring i klädkammare.

I anslutning till hallen inryms tvättstuga med skåpinredning från Puustelli och möjlighet att ansluta mot tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. I tvättstugan finns ytterligare förvaringsutrymme i klädkammare. Vidare finns även en gästtoalett i anslutning till hallen.

Helkaklat badrum i tidlösa färgval. Två duschar, handfat med tillhörande kommod, överskåp med spegelglas, WC samt en stilren bastu med el-aggregat från Harvia.

Utöver bostadsytan finns även ett stort och rymligt förvaringsutrymme i innertaket som man når genom taklucka inne i bostaden.

Bolaget

Bostads Ab Almvägen 3 i Jomala utgör 10 st. aktielägenheter i olika storlekar. Bolagsvederlaget är satt till 1,50 €/kvm och utöver vederlaget tillkommer kostnad för bruks-el, fiberinternet samt vattenkostnad om 20€/person/månad, i övrigt ingår resten. Uppvärmning från gemensam bergvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden. Fastighetsskötsel genom Enviro samt plogning genom Bo’s Gräv. Gemensam sopstation som delas av aktieägarna i bolaget.

Sammanfattning

Bekvämt och modernt boende med förmånliga månadskostnader. Bostadsområdet i sig är färdigställt och är ett lugnt och naturnära område med omkringliggande grönska. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt visningsförfrågan.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Almvägen 3 G

Kommun: Jomala

Våningsyta: 89 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2020

Bostadsvederlag: 133.50 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)