Affärslokal - Lyyski Fastigheter

Stängd

Torggatan 12 D3, Mariehamn

Affärslokal

Anrik och välkänd affärslokal på Torggatan i Mariehamns absoluta centrum.

Utgångspris:

332 000 €

Skuldfritt pris:

442 000 €

Bostadsvederlag:

654.15 € / månad

Våningsyta:

147 m2

Allmänt

Anrik och välkänd affärslokal på Torggatan i Mariehamns absoluta centrum, mitt i folkvimlet och med stora möjligheter att förverkliga din egen affärsidé alternativt såsom placeringsobjekt.

Affärslokalen har enligt bolagsordningen en yta om 147,5 kvm som disponeras i två våningar.

I nedre plan med ingång från Torggatan finns café-och butiksyta, toaletter och stort kök. Köket i nedre plan har också egen ingång mot gården och i anslutning till denna finns parkeringsplats för denna lokal. Affärslokalen är i nedre plan delvis helt öppen uppåt, vilket skapar en fin rymd och atmosfär i hela lokalen.

I övre plan finns stora välplanerade ytor för i dagsläget sittande cafégäster men ytan kan också vara en framtida butiksyta eller varför inte kontor för den som så önskar. I övre plan finns också ett “pentry”/serveringsrum och fönster mot Torggatan och separat dörr till trapphuset.

De flesta som bor och/eller vuxit upp på Åland är mest bekanta med lokalen som ”det gamla IWA”, vilket också borgar för vilken igenkänning som fortfarande finns och som man som ny ägare kan ha och skapa bara på grund av affärslokalens historia.

Läget är oslagbart och lokalen kan anpassas för dina behov och din verksamhet. Hör av dig till oss, i första hand privata visningar med ansvarig fastighetsmäklare Tomas Lyyski.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Torggatan 12 D3

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 147 m2

Bostadsvederlag: 654.15 €/mån

Fastighetsbeteckning: 478-003-0002-0004-L

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)