Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Erikavägen 3F, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Modern parhuslägenhet i populärt område.

Utgångspris:

279 000 €

Skuldfritt pris:

279 000 €

Bostadsvederlag:

174 € / månad

Våningsyta:

116 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2016

Allmänt

Välkommen till Erikavägen 3 F och denna parhuslägenhet i modernt utförande i attraktivt läge på Möckelö Strand!

Parhuslägenheten disponerar 116 m2 om 4 R+K. Byggnaden är uppförd år 2016 i två plan (suterräng) i betongkonstruktion med falsat plåttak. Utöver själva lägenheten ingår parkeringsplats i carportbyggnad, som också inrymmer kallförråd.

Parhuslägenheten inrymmer i entréplanet hall med klädförvaring i skjutdörrsgarderober, kök med matsalsdel och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt ett ytterligare utrymme som med fördel kan användas såsom kontor eller dylikt. Från vardagsrummet når du den rymliga altanen i sydväst som omgärdas av ett snyggt glasräcke, och som utgör en perfekt plats för middagar och annat umgänge i eftermiddags- och kvällssol.

Genom trappan tar du dig till det nedre planet där det finns tre sovrum, varav ett master bedroom med utgång till egen, takbeklädd, terrass. Rymligt, helkaklat badrum i modernt utförande med toalett, dusch med glasvägg, handfat med kommod och förvaring i spegelskåp, plats för tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig bastu.

På Möckelö strand bor du på bekvämt avstånd till affärer, promenadstråk och en barnvänlig badstrand. Via en helt nybyggd cykelled tar du dig snabbt och smidigt till Mariehamns Centrum. Möckelö Strand har snabbt vuxit fram till ett av Ålands mest populära bostadsområden, välkommen att bekanta dig med området du också!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 3F

Kommun: Jomala

Våningsyta: 116 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2016

Bostadsvederlag: 174 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber, mekanisk ventilation

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kostnad för vatten enligt konsumtion

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-2

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av det skuldfria priset (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 277€ (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)