Till Salu

Ekstigen 6 lgh 15, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välplaneratd gavellägenhet i två plan.

Utgångspris:

209 000 €

Bostadsvederlag:

150 € / mån

Våningsyta:

100 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1987

Allmänt

Varmt välkommen till Ekstigen 6 lgh 15! Lägenheten är belägen söder om Mariehamns centrum på lugn och omtyckt adress Östernäs. Direkt närhet till allt i serviceväg, kommunikation, nöjen m.m.

LÄGENHETEN
Lägenheten är belägen på gaveln i två plan med egen privata ingång. Lägenheten är 4 R+K omgjord till 3 R+K som kan på ett enkelt sätt förvandlas tillbaka till det ursprungliga. Lägenheten inrymmer entré/hall, grovkök med plats för tvättlogistiken, gäst wc, kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Våning 2 inrymmer två sovrum varav ett är en rymlig masterbedroom med goda förvaringsmöjligheter och klädkammare, badrum med bastu, linneskåp samt utgång till balkong.

Kök med diskbänk, diskho, kyl/frys samt spis & ugn. Vit skåpinredning och kaklad vägg direkt ovan köksbänk.

Helkaklat badrum med dusch på våning 2, WC, handfat med kommod, överskåp med spegelglas och belysning.

Stort vardagsrum med utgång till trevlig altan i sydost läge.

Rymligt masterbedroom med förvaring i garderober samt klädkammare. Därtill på våning 2 finns ett linneskåp samt utgång till balkong.

BOLAGET
Bostads Ab Ekstigen i Mariehamn bildades 1987 och byggnadens ibruktagningsår var 1987. Bolaget äger tomten. I bolaget finns 15 lägenheter. Till lägenheten hör en carport med möjlighet till motorvärmare.

Bolagsvederlaget är satt till 150 € / månad för just den här lägenheten. Utöver vederlaget tillkommer bruks-el, vattenavgift (17€/vuxen, 8€/ barn), fiberinternet enligt önskad uppkoppling samt MISE-avgift om 27€/månad. Fastighetsskötseln sköts utav serviceföretag.

Sammanfattningsvis en trevlig lägenhet med mycket attraktivt läge nära till Mariehamns centrum. Övriga bolagshandlingar fås på förfrågan, visningar enligt överenskommelse..

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)