Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Alvägen 5, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Trivsam bostadshus i familjekvarter!

Utgångspris:

169 000 €

Boyta:

ca 110 m2

Tomtstorlek:

819 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1982

Allmänt

Välkommen till Alvägen 5 i Jomala – ett trivsamt tvåplanshus i sutteräng med en boyta om ca 110 kvm. Detta välbyggda hem, uppfördes 1982 och har sedan dess varit välskött och omhändertaget. Här finner du en trivsam atmosfär och generösa ytor för hela familjen att njuta av.

Det övre planet erbjuder en smart planlösning och inrymmer två sovrum varav ett har klädkammare och det andra garderober på hel vägg. Det rymliga vardagsrummet är inrett med braskamin som ger både värme och en hemtrevlig atmosfär. Vidare finns koket och en gästtoalett med handfat. Köket är funktionellt med mycket förvaring i över-och underskåp. Köket har även gott om plats för matbord vid fönster i väster.

Det nedre planet erbjuder en separat entréhall, vilket ger en bekväm och funktionell lösning. Här finner du två ljusa och luftiga sovrum som ger goda möjligheter för familj och gäster. Badrummet på detta plan är utrustat med wc, handfat, dusch och en vedeldadbastu för avkoppling och välbefinnande. I badrummet finns även plats för tvätt logistiken. Därtill finns förrådsutrymmen och utgång till carporten.

För uppvärmning använder huset en effektiv luft-vattenvärmepump, vilket ger en behaglig luftburen värme.

Området kring Alvägen 5 är ett trevligt bostadsområde med närhet till all viktig service och bekvämligheter. Maxinge köpcentrum erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger för shopping och matupplevelser. Daghem, skolor och grönområden finns inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till en idealisk plats för familjer.

Sammanfattningsvis erbjuder Alvägen 5 ett praktiskt hem med smart planlösning och plats för hela familjen. Här finns allt du behöver för att skapa ett trivsamt och funktionellt boende i en trevlig omgivning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta fina hem själv.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Alvägen 5

Kommun: Jomala

Boyta: ca 110 m2

Tomtstorlek: 819 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1982

Bastu: Ja, vedeldad

Teknik: Mekanisk till- och frånluftsventilation.

Uppvärmning: Luft- Vattenvärmepump till luftburen värme. Braskamin. Elektrisk golvvärme i hall och badrum på nedervåningen.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-422-13-7

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Trädgården är mestadels anlagd med gräsmatta och är ingärdat med häck och syrenbuskar. Här finns gott om plats för lek och avkoppling.

Övrigt: Området kring Alvägen 5 är ett trevligt bostadsområde med närhet till all viktig service och bekvämligheter. Maxinge köpcentrum erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger för shopping och matupplevelser. Daghem, skolor, sporthall och grönområden finns inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till en idealisk plats för familjer.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden