Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Ängsgränd 10, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Dubbelgarage - Terrass i västerläge - Bergvärme

Utgångspris:

250 000 €

Våningsyta:

ca 222 m2

Tomtstorlek:

938 m2

Antal rum:

4+gillestuga R+K

Byggår:

1980

Välkommen till Ängsgränd 10 i Jomala

Hjärtligt välkomna till Ängsgränd 10 i Jomala! Här finner ni ett rejält bostadshus, byggt i lösvirke mellan 1979 och 1980, med en inredd fullständig källarvåning, dubbelgarage och en fantastisk trädgård i ett premiumläge. Området är trevligt och familjevänligt, med närhet till skolor, daghem och fritidsaktiviteter.

Charm och Moderna Bekvämligheter

Bostadshuset och dess tillhörande källarvåning kombinerar traditionell charm med moderna bekvämligheter. Huset erbjuder en generös boyta och en välplanerad, anlagd trädgård. Grundläggningen består av en källare med mellanbjälklag i betong och en träregelstomme. Fasaden är klädd med tegel och fönstren är treglas isolerfönster. Yttertaket är lagt med betongpannor, under vilket finns filt och råspont. Uppvärmning sker genom bergvärme, kompletterat med en luft-luftvärmepump för extra kyla. Ventilationen sker genom självdrag.

Interiör

Interiört möts ni av en rymlig och välkomnande hall på entréplanet. Här finns också ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket. Tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum med toalett och dusch finns också på detta plan. Källarvåningen rymmer en gillestuga, bastu med dusch, toalett, klädkammare, tvättstuga/grovkök, hobbyrum och pannrum. Källaren kan med fördel användas för extra sovplatser och umgängesytor (se planritning).

Renoveringar och Uppdateringar

Huset har genomgått flera renoveringar och uppdateringar genom åren. Taket förnyades 1990 till betongpannor, och takkonstruktionen ovan garaget förstärktes för att klara det nya takets tyngd. Köket förnyades 2017, tillsammans med vitvaror, och en öppnare planlösning skapades mellan köket och vardagsrummet. Nytt parkettgolv lades i hela övre delen av huset i samband med köksrenoveringen, och en luft-luftvärmepump installerades omkring år 2018.

Dubbelgarage och Husbilsgarage

Dubbelgaraget har en radiostyrd port och en port förberedd för motordrift. En elbilsladdare installerades för cirka två år sedan. En stor verktygstavla med tillhörande verktyg ingår i köpet. Dessutom finns ett husbilsgarage med plats för en husbil/husvagn på över 7 meter.

Trädgård och Utemiljö

Huset har en trevlig altan i västerläge, perfekt för att njuta av kvällssolen med utsikt över gården. Tomten består av en välskött trädgård med diverse planteringar, omgiven av häckar i syd, väst och öst samt ett staket i norr.

Upplev Ängsgränd 10

Ängsgränd 10 är en adress med stor potential och många bekvämligheter. Boka en visning för att uppleva detta fantastiska hem och dess omgivningar. Välkomna att upptäcka ert framtida drömhem!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ängsgränd 10

Kommun: Jomala

Våningsyta: ca 222 m2

Tomtstorlek: 938 m2

Antal rum: 4+gillestuga R+K

Byggår: 1980

Bastu: Ja

Uppvärmning: Bergvärme (2022) till radiatorer, luftvärmepump

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-422-13-29

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bostadsvåning renoverad 2017 förutom badrum. Nytt parkettgolv, köksinredning + vitvaror. Laddare för elbil.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden