Nyproduktion aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Nygatan 5 B2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenhet

Nyproduktion - Hiss i huset - Absoluta centrum 

Utgångspris:

220 000 €

Skuldfritt pris:

220 000 €

Bostadsvederlag:

126 € / månad

Våningsyta:

40 m2

Antal rum:

1 R+K

Byggår:

2022-2023

Välkommen till ditt drömhem i BAB Bokhandlargränd!

Vi har nöjet att erbjuda en spektakulär bostad i hjärtat av Marihamn.

Smart och flexibel planlösning: Trots sin klassificering som etta, har denna lägenhet om 40 kvadratmeter funktionen av en tvåa tack vare den välplanerade sovalkoven. Här kan du enkelt placera en säng och njuta av känslan av ett separat sovrum, vilket gör lägenheten idealisk både som första bostad eller som övernattningslägenhet.

Stilrent kök och vardagsrum: Det öppna köket och vardagsrummet är rymligt och bjuder in till såväl matlagning som umgänge och avkoppling. Plats för både matbord och sovdel, integrerat i en elegant och funktionell miljö.

Högsta komfort i badrummet: Ett modernt badrum med toalett, dusch, samt tvättmaskin och torktumlare, allt för maximal bekvämlighet och effektivitet i vardagen.

Gott om förvaring: Hallen är utrustad med garderober som erbjuder generös förvaring utan att kompromissa med bostadens stilrena uttryck.

Varje detalj i denna lägenhet har noggrant valts ut för att skapa en lyxig och inbjudande atmosfär. Den avancerade designen från Atelie Pli garanterar att din bostad inte bara är en plats att bo på, utan ett verkligt hem att trivas i.

Lägenheten är del av ett skuldfritt bostadsaktiebolag med förhållandevis låg månadskostnad, vilket gör den till en ekonomiskt attraktiv investering särskilt som första bostad.

Denna lägenhet är en del av ett begränsat utbud i en av Marihamns mest eftertraktade adresser. Missa inte möjligheten att förvärva en bostad som kombinerar det bästa av modern bekvämlighet och sofistikerad design i absoluta centrum.

Investera i en framtidsorienterad livsstil idag – välkommen till ditt nya hem i BAB Bokhandlargränd!

Högkvalitativt boende:

Denna lägenhet är en del av ett exklusivt bostadsprojekt med totalt 31 lägenheter. Alla lägenheter i BAB Bokhandlargränd håller en mycket hög standard och erbjuder gedigna naturmaterial som är utvalda med hållbarhet i fokus. Här kan du förvänta dig en boendemiljö som kommer att hålla i flera generationer.

Direkt anslutning till handelsyta:

Som stolt ägare av denna lägenhet har du en fantastisk fördel med en direkt hiss som tar dig ner till Mariehamns nya handelsyta på Torggatan. Här hittar du allt från butiker och matbutiker till restauranger som erbjuder servering från morgon till kväll. Du kommer att leva i ett område som är pulsande och livligt, där du kan njuta av stadens dygnet runt.

Centralt läge i Mariehamn:

BAB Bokhandlargränd erbjuder dig möjligheten att bli en del av Mariehamns absoluta centrum. Detta projekt är det första på lång tid som sätter fokus på centrala Mariehamn, och du kommer att vara en del av denna spännande förvandling.

Historisk bevarad charm:

“Telegrafhuset,” den K-märkta gamla förstärkarstationen, som bevaras och integreras med nya handelsytor runt omkring och ta ovanför. Detta ger området en unik historisk charm som kommer att vara ett utmärkt drag.

Byggkvalitet och erfarenhet:

Byggentreprenören för BAB Bokhandlargränd är Byggpartner Åland Ab, grundat av Mikael Fagerlund och Ralf Gustafsson med över 40 års kombinerad erfarenhet inom byggsektorn. De har tidigare varit ansvariga för flera stora bostadsprojekt på Åland och kommer att säkerställa hög kvalitet i hela byggprocessen.

Tidlös design och kvalitetsmaterial:

Denna lägenhet erbjuder genomgående högkvalitativa material, från svagt vit-pigmenterade ekgolv till väggar i ljust varmgråa toner. Badrummen är klädda i granitkeramik med glasväggar och tvättmöjligheter. Fullt utrustat kök med släta luckor och exklusiva kvartskomposit bänkskivor.

En kombination av stad och natur:

Här får du det bästa av två världar – en central lägenhet i staden och i närheten av naturen. Det är den perfekta kombinationen för en hållbar livsstil.

Innergården och möjlighet att umgås:

Bostadsområdet har en gemensam innergård som skapar en grön oas där du kan umgås med dina vänner. Innergården kommer även att inkludera växtväggar som bidrar till en modern och grön stadsmiljö.

 

Kontakta oss för mer information eller att boka en visning av denna fantastiska lägenhet.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Nygatan 5 B2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 40 m2

Antal rum: 1 R+K

Byggår: 2022-2023

Bostadsvederlag: 126 €/mån

Nyproduktion: Ja

Hiss: Ja

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme samt golv kyla. Värme och kyla levereras från fastighetens geoteknik.

Vatten & avlopp: Kommunal anslutning, bostadsspecifik vattenmätare.

Tillträde: Omgående efter köpslut.

Övrigt: Privata bilplatser (optionellt med elbilsladdning) kan hyras i garaget. Cykel platser kommer att finnas på tomten. Alla bostäder tilldelas privat förråd om ca 2-4 m² i skyddsrummet placerat i källaren. Huset har en gemensam övernattningslägenhet om 23 m² som kan bokas mot självkostnadspris för städning, regleras i bolagsordning.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden