Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Badhusgatan 14, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Rymlig bostadsvilla på synnerligen attraktiv adress!

Utgångspris:

259 000 €

Uppvärmd yta:

219 m2

Tomtstorlek:

637 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1957

Allmänt

Välkommen till badhusgatan 14 i Mariehamn! Uppskattar du lugnet i en villaidyll men också närheten till service och nöjen i centrum? Då är det här rätt objekt för dig. Detta bostadshus erbjuder det bästa av två världar, tomten är belägen invid grönområde och Mariehamns centrum är beläget på bekvämt gångavstånd. I det direkta när området finns skola, dagis, promenadstråk, badhusparken m.m. Möjlighet till snabbt tillträde!

Bostadshuset

Bostadshus är upp fört i 1½-plan ovan källare 1957. Uppvärmning sker från fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Vissa renoveringar är utförda främst på entréplan men visst renoveringsbehov föreligger.

Entréplan inrymmer entré, hall, kök, matplats, badrum, samt vardagsrum.

Entré & hall
Välkomnande veranda som leder till huvudentrén och vidare till inre hall. Vid verandan kan du avnjuta fin eftermiddags- och kvällssol. Från entréhallen finns både trappa upp till övre våningen samt trappa ner till källarplanet.

Kök & Matplats
Till vänster från inre hallen finns matplats samt anslutande kök. Köket har renoverats 2011, är fullt utrustat och har gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Köksinredningen går i en röd nyans, vit, kaklad vägg ovanför arbetsbänk i sten samt rostfri diskbänk.

Badrum
Helkaklat badrum som inrymmer dusch, toalett samt handfat. Praktiskt öppningsbart fönster för ljusinsläpp och vädring.

Vardagsrum & kontor
Möjligt kontorsutrymme som delas av med skjutdörrar till vardagsrummet som är väl tilltaget med fönster i två väderstreck.

Övre plan med fyra möjliga sovrum, toalett, övre hall samt förvaringsutrymmen under snedtak. Tidigare har övre plan använts som en separat lägenhet/bostad, därav finns ett rum inrett med kök som ej används i dagsläget.

Sovrum 
Fyra möjliga sovrum. Ett utav sovrummen är renoverat med förvaring i garderober. Två sovrum är ej renoverade och har förvaringsmöjligheter i klädkammare. Det fjärde möjliga sovrummet är i dagsläget inrett med köksinredning men kan med enkelhet göras om till ett fjärde sovrum i övre plan.

Övre hall & toalett
Övre hall, som kan inredas såsom allrum, har utgång till balkong mot Badhusgatan. Renoverad Toalett med handfat finns att tillgå. Vidare finns förvaringsmöjligheter under snedtak bakom trappan.

Källarplan inrymmer garage, tvättstuga, bastu, duschrum samt övriga förvaringsutrymmen.

Garage
Garage med motordriven port och infart/utfart mot Badhusgatan. I garaget finns även fjärrvärmecentralen.

Bastu, dusch & tvättstuga
Bastu och separat duschutrymme har ett renoveringsbehov. Tvättstuga i anslutning till duschrum.

Sammanfattning
Ett rymligt och mycket trevligt bostadshus på attraktiv gata, gränsande till grönområde. Vissa renoveringar är utförda men nu söker detta bostadshus ny ägare som vill ta vid och göra det till sitt egna. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt visning.

 

Tomten

Tomten är i huvudsak planerad, asfalterad infart från Badhusgatan. Befintlig häck mot båda grannar som naturligt avgränsar tomterna. I väster gränsar tomten mot grönområde. En fristående förrådsbyggnad finns uppförd vid infarten.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Badhusgatan 14

Kommun: Mariehamn

Uppvärmd yta: 219 m2

Tomtstorlek: 637 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1957

Bastu: Ja

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-2-5-5

Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden