Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Bergmansväg 5, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Tre intilliggande fastigheter - Garage - Lantlig miljö - Vedeldad bastu

Utgångspris:

130 000 €

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1989

Allmänt

Välkommen till Bergmansväg 5 i Geta och ett bostadshus som erbjuder en rymlig familjebostad i naturskön omgivning.

Bostadshuset är uppfört 1989 och har en våningsyta om ca 170 m2  och ligger på en väl tilltagen tomt vilket ger dig gott om utrymme att trivas på. Bostadshuset inrymmer entré hall med avhängningsmöjligheter, vardagsrum, kök, 4 sovrum, två badrum, hobbyrum alternativt extra sovrum, tvättstuga och pannrum. Rymligt kök och plats för ett större matbord med härligt ljusinsläpp och utsikt över gårdens framsida. 

I det ljusa vardagsrummet finns en öppen spis som värmetillskott. Här får man även en överblick av bakgården genom öppna fönsterytor.

Huset inrymmer två badrum varav det ena finns i anslutning till entréhallen med badkar och kaklade väggar, vidare finns det både vedeldad bastu och dusch i det större badrummet som även är inrett med kaklade väggar och klinkergolv. Den vedeldade bastun är den perfekta platsen att koppla av och återhämta sig.

Vid baksidan av huset finns en trevligt anlagd uteplats för grillkvällar och social samvaro och stora gräsytor att vistas på omger bostaden. På fastigheten finns även ett fristående dubbelgarage som erbjuder praktisk parkering och förvaring. Garaget värms upp av luft-värmepump.

Försäljningsobjektet bestå av tre intilliggande fastigheter varav en är ett outbrutet område från fastigheten “Björkliden” med fastighetsbeteckning: 65-415-5-26. Sammanlagt bildar dessa en helhet om ca 6340 kvm. Fastigheten ligger i en lantlig omgivning som ger närhet till natur och rekreation.

Detta är en fin möjlighet att äga en bostad som kombinerar lantlig charm med modern bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva detta på plats. För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta oss på Lyyski Fastigheter.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Bergmansväg 5

Kommun: Geta

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1989

Bastu: Ja, vedeldad

Teknik: Mekanisk från- och tilluft ventilation med återvinning. Fiber beställt

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburet radiatorsystem, vedeldad spis

Vatten & avlopp: Vattenbrunn och avlopp till trekammarbrunn med infiltrering delad med grannfastigheten. Kostnader tillkommer köparen för gemensam underhåll av vattenbrunn samt avloppstömning.

Fastighetsbeteckning: 65-415-5-28, 65-410-3-36, 65-415-5-26

Samfällda områden: Andelar i samfällda ingår inte i överlåtelsen

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden