Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Betesgränd 4 A1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välskött gavellägenhet i fint och lugnt Mariehamnskvarter!

Utgångspris:

135 000 €

Skuldfritt pris:

152 853 €

Bostadsvederlag:

206.25 € / månad

Våningsyta:

82,5 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1986-1987

Allmänt

Välplanerad och välhållen gavellägenhet i markplan belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde i norra delen av Mariehamn. Bostaden erbjuder ett mycket bekvämt boende och är bl.a. omgiven av en stor del av din vardagsservice, olika promenadstråk och skola, d v s allt inom bekvämt avstånd. I närheten av bostaden finns också Backebergs idrottsplan och från adressen tar du dig snabbt till bad, centrum och köpcentrum.

Bostaden om 82,5 kvm är idealisk för dig som värdesätter funktion och komfort. Boendet välkomnar dig med en praktisk entréhall utrustad med kaklat golv och gott om plats för avhängning. Entrén och hallen som för övrigt är ett perfekt utrymme för extra garderober, leder dig vidare till bostadens övriga rum.

Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med öppen spis och direkt utgång till en rejäl altan i västerläge – perfekt för avkopplande stunder eller umgänge, bostadens och gårdens unika placering och lugna läge i markplan kan inte understrykas tillräckligt. Det fullt utrustade köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Bostaden har två separat sovrum med generösa förvaringslösningar, varav det ena med en inbyggd walk in closet.

Helkaklat badrum med duschutrymme, handfat och en praktisk kommod, samt bastuutrymme (i nuvarande utförande utan bastuaggregat). Separat toalett med handfat, kommod och spegelskåp i anslutning till hallen.

Bostadsbolaget har under de senaste åren genomfört flertalet renoveringar, bland annat inkluderande utbyte av altandörrar 2013 – 2019, uppdatering av ventilationssystem 2019, fasadreparationer samt div. takarbeten 2020. Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) utförd 2022, vilket säkerställer en trygg och hållbar boendemiljö. Bolaget har under bolagsstämman beslutat om takbyte (se disponentintyg).

Till lägenheten hör en privat parkeringsplats under bolagets carport och därtill ett praktiskt och rymligt kallförråd för extra förvaringsbehov.

Denna lägenhet är ett utmärkt val för dig som söker ett trivsamt hem med närhet till många av Mariehamns alla bekvämligheter. Markplansläget ger dig snabb access till gården, altanen och övriga utrymmen i och runt fastigheten.

Boka en visning med oss idag för att på plats uppleva allt vad denna fantastiska bostad har att erbjuda!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Betesgränd 4 A1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 82,5 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1986-1987

Bostadsvederlag: 206.25 €/mån

Finansieringsvederlag: 204.61 €/mån

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Direktelvärme, golvvärme i hall, toalettutrymme samt duschutrymme. Luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-19-11-11

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Varje lägenhet har en p-plats i carport, årlig avgift enligt prislista.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden