Nyproduktion aktielägenheter - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Björkslingan 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Nyproduktion under uppförande med nyckelfärdiga radhuslägenheter som uppförs av väletablerade NoraHus Ab.

Pris:

165 000 € - 259 000 €

Våningsyta:

56-90 m2

Antal rum:

2-4 R+K

Byggår:

2023

Välkommen till Bostads Ab Björken, Björkslingan i Jomala.

Nyproduktion under uppförande med nyckelfärdiga radhuslägenheter som uppförs av väletablerade NoraHus Ab, planerad inflyttning under december 2023. Aktielägenheterna uppförs på ägotomt som planeras med asfalterad infart och parkering. Gemensam sophantering. Välplanerade och kvadratsmarta aktielägenheter om 2-4 R+K och boyta på 56-90 kvm på Björkslingan 1 i familjära Björsby, Jomala.

Samtliga lägenheter har uteplats i ostört västerläge. Bostäderna inreds modernt och stilfullt där du som köpare ännu har möjlighet att välja materialval i form av kakel/klinker, köksinredning, golv samt väggfärg/tapeter för att sätta din personlia prägel på ditt framtida boende. Köksinredningen samt övrig skåpinredning kommer från Puustelli, Siemens-vitvaror, helkaklade våtutrymmen samt bastu. Samtliga lägenheter kommer att ha öppna planlösningar med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Inglasning av uteplats och/eller braskamin är tillval. Radhuset uppförs i trästomme på gjuten platta, yttertaket läggs i tegel.

Alla lägenheter har en egen carport i anslutning till sin privata entré med tillhörande förråd. Utöver detta finns även förvaring i enskilt vindsutrymme i varje lägenhet som nås via taklucka med stege.

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet. Eventuella tillval faktureras separat efter köpslut.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

Bilder är inspirations från tidigare färdigställt radhus av Nora Hus.

Bolaget

Bostads Ab Björken består av totalt 8 aktielägenheter, varav fyra st. 2 R+K på 56 kvm, två st. 3 R+K på 70 kvm och två st. 4 R+K på 90 kvm. Uppvärmning från gemensam bergvärmepump till vattenburen golvvärme i samtliga utrymmen. Bolagsvederlaget är kalkylerat till 2 €/kvm. Utöver bolagsvederlaget tillkommer vatten och bruks-el enligt förbrukning samt kostnad för fiberabonnemang.

Område

Björsby bostadsområde är ett väletablerat bostadsområde centralt på Åland med närhet till natur. Till Godby Centrum är det ca. 6 km och till Maxinge köpcentrum ca. 7 km. I området finns gemensam lekplats.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Björkslingan 1

Kommun: Jomala

Våningsyta: 56-90 m2

Antal rum: 2-4 R+K

Byggår: 2023

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Reservation: Kan göras omgående mot en reserveringsavgift om 4 % av köpesumman som sedan tillgodoräknas vid det slutliga köpet.

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Uppvärmning från gemensam bergvärmepump till vattenburen golvvärme i samtliga utrymmen.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-402-6-22

Tillträde: Planerad inflyttning under december 2023.

Utemiljö: Björsby bostadsområde är ett väletablerat bostadsområde centralt på Åland med närhet till natur. Till Godby Centrum är det ca. 6 km och till Maxinge köpcentrum ca. 7 km. I området finns gemensam lekplats.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)