Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Björkuddsvägen 86, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Modernt - Strand nära - Vedeldad bastu - Energiklass A - Garage - Carport 

Utgångspris:

375 000 €

Våningsyta:

171 m2

Tomtstorlek:

1741 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

2019

Njut av modern livsstil vid Björkudden - Unik chans att uppleva nybyggt hus med vedeldad bastu och närhet till Lemströms kanal.

Välkommen till Björkuddsvägen 86, där denna fantastiska toppmoderna familjevilla står redo att bli ditt nya hem. Belägen endast 8 kilometer från Mariehamns centrum och 7 km från Söderby med matbutik, skolområde, daghem och övrig kommunal service har denna fastighet allt du behöver för att leva en avkopplande livsstil i närheten av naturen, havet och strövområden.

Byggd med högsta kvalitet och snygga, fina detaljer, har denna träkonstruktion från Fiskarhedenvillan färdigställts 2019 och erbjuder en boarea på ca. 148 kvm och totalyta på ca. 171 kvm. Huset är klätt med liggande träpanel och yttertaket är lagt med tegel.

Gå in i huset och upptäck en modern och öppen planlösning med högt till tak och välplanerad belysning. Här finns gott om utrymme för umgänge och avskildhet för den som önskar det. En ljus och öppen entré välkomnar dig och ger gott om förvaring, medan ett extra vardagsrum passar perfekt som TV-rum eller hemmabio. De fyra sovrummen ger gott om utrymme för hela familjen, och två helkaklade badrum, varav ett med en designbadkar, garanterar en bekväm livsstil. Dessutom finns en stor tvättstuga/groventré.

Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och öppnar upp mot ett stort vardagsrum och en matplats med stora fönster som släpper in mycket ljus. En täljstenskamin från svenska Contura och direkt access till den stora och rymliga altanen/terrassen i soligt söderläge gör detta område perfekt för underhållning och avkoppling.

Fastigheten är utrustad med modern teknik för energisnål användning och har bland annat frånluftsvärmepump och vattenburet till golvvärme. En mekanisk ventilation med värmeåtervinning garanterar en frisk inomhusmiljö. Fastigheten är också ansluten till kommunalt V/A och fiber från Ålcom, vilket ger pålitliga och snabba anslutningar för allt ditt digitala behov.

Intill bostadshuset hittar du en fristående varmgarage med tillhörande carport och förråd, vilket erbjuder perfekt förvaring och parkering.

Fastighetens totala yta på 1 741 kvm har en välplanerad trädgård med gräsmatta, björkträd, planterade fruktträd och bärbuskar. Det finns också färdiga odlingsbäddar för trädgårdsentusiasterna.

Björkudden är en fantastisk plats att bo på, med närhet till naturen och en fin badplats med långgrund sandstrand. Lemströms kanal ligger bara några stenkast bort, vilket gör det till en perfekt plats året runt, särskilt under den varmare delen av året när du kan titta på båtar som seglar förbi och njuta av en glass.

Men den verkliga pärlan i fastigheten är den nyligen färdigställda fristående vedeldade bastun från Åländska Träteknik, som ger en unik och lyxig avkoppling. Bastun har direktaccess från terrassen och är perfekt för att slappna av efter en lång dag eller för att bjuda in vänner och familj till en härlig bastuupplevelse.

Vi bjuder in dig att uppleva allt detta och mer genom att boka in dig på en visning med oss. Du kommer att förälska dig i denna fantastiska fastighet och dess omgivningar, och vi lovar att det kommer att vara värt att komma på visning bara för att se denna raritet i vedeldad bastuväg.

Välkommen till Björkudden, där du kan ha allt!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Björkuddsvägen 86

Kommun: Lemland

Våningsyta: 171 m2

Tomtstorlek: 1741 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 2019

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk frånluftssystem med värmeåtervinning, tilluft genom fönsterventiler. Fiber genom Ålcom. Huset har fått energiklass A.

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 417-410-2-169

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Björkudden är en fantastisk plats att bo på, med närhet till naturen och en fin badplats med långgrund sandstrand. Fastigheten är belägen ca 8 km från centrala Mariehamn och 7 km från Söderby med matbutik, skolområde, daghem och övrig kommunal service. Lemströms kanal ligger bara några stenkast bort, vilket gör det till en perfekt plats året runt, särskilt under den varmare delen av året när du kan titta på båtar som seglar förbi och njuta av en glass.

Övrigt: Stor kallvind med golv. Tillträde genom vindslucka inifrån.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden