Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Björkvägen 24, Saltvik

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Upptäck potentialen i detta charmigt hus med fristående garage och stall.

Utgångspris:

97 000 €

Tomtstorlek:

4640 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1957

Allmänt

Bostadshus med fristående garage inklusive mindre stall på Björkvägen 24, i Sålis by Saltviks kommun. Bostadshuset är uppfört 1957 i 1 1/2 plan ovan fullständig källare och har stor potential, renoveringsbehov föreligger. Husets yttermått är ca 7,5 x 7,8 meter + veranda och garaget/stallet har yttermåtten ca 6,8 x 13 meter.

Bostadshuset inrymmer i entrévåningen en välkomnande veranda, WC/duschrum, kök med naturlig plats för matbord, vardagsrum med tillhörande matsal (alt. sovrum).

Vindsvåningen består av två sovrum med flertalet skrubbar och kattvindar. Det finns också ett mindre tvättrum. Från hallen utgång till balkong i väster.

Källarvåningen inrymmer äldre pannrum, bastu med vedeldad-spis, duschrum, matkällare samt olika förråd. Därtill direkt utgång till gården i öster.

På tomten finns också ett fristående garage inklusive ett mindre stall, perfekt för djurälskaren. Till garaget hör ytterligare varmbonad snickarbod samt ett tillbyggt hönshus.

Bostadshuset värms upp med hjälp av luft-vattenvärmepump via ett vattenburet system till radiatorer samt en luftvärmepump. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten/avlopp och fiber.

Tomten (två intilliggande varandra) är en välskött ägotomt om totalt 4 640 kvm och är belägen i ett lugnt och ostört läge i slutet på en sparsamt trafikerad väg. Här finner du en vårdad tomt med inslag av prydnadsbuskar, vårdade gräsmattor, ängsmark som skapar en vacker och trivsam miljö. För den hästintresserade finns också en mindre ridbana.

Bostadshuset ligger i ett ostört läge, vilket ger lugn och ro för boendet. Endast en par stenkast från adressen når du centrum av Kroklund och vidare Ödkarby med t.ex skola och dagvård på bara några minuter.

Kom och bekanta dig med bostadshuset inklusive övriga byggnader tillsammans med oss ​​genom att boka din visning nu! Upptäck potentialen i detta charmiga hus från 1957. Missa inte chansen att njuta av denna helhet, den välvårdade tomten med vackra prydnadsbuskar och det ostörda läget.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Björkvägen 24

Kommun: Saltvik

Tomtstorlek: 4640 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1957

Bastu: Ja, i källare

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Vattenburen centralvärme till radiatorer från luft-vattenvärmepump samt luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 736-429-3-8 samt 736-429-3-33

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Fastighet: Försäljningsobjektet består utav två fastigheter varav Björkbacka I (736-429-3-33) utgör obebyggd tillskottsmark (dock växthus).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden