Fritidsfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Holmsvägen 237, Lumparland

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsfastighet

Strandfastighet med fritidshus och bastu i attraktivt läge!

Utgångspris:

235 000 €

Tomtstorlek:

4150 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1980-tal samt 2000-tal

Allmänt

Välkommen till Holmsvägen 237 i Norrboda, Lumparland! Längtansfull strandfastighet om 0,4150 ha med befintligt fritidshus, fristående bastu samt brygga med skyddad båtplats. Fastigheten har vistelsevänliga gräsytor, inslag av släta berg, samt planteringar i form av buskar, träd och trädgårdsland. Bilväg hela vägen fram till fastigheten.

Fritidshuset

Fritidshus ursprungligen uppfört under 1980-talet och sedan tillbyggt under 2000-talet. Fritidshuset inrymmer vardagsrum med braskamin, kök, två sovrum, hall, badrum med bastu samt ett gäst-WC. Kök utrustat med ugn/spis, köksfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskho. Helkaklat badrum med dusch, handfat, kommod, plats för tvättmaskin samt handdukstork. Längs fritidshusets norra, västra och södra sida finns terrass som också rymmer ett inglasat uterum om ca. 13 kvm med klinkerlagt golv.

Övriga byggnader

Fristående, vedeldad bastu uppförd 2018. I anslutning till bastubyggnaden finns en terrass samt trappa som leder ner till badbryggan. Utedusch som kopplas med trädgårdsslang.

Rejäl brygga med skyddad båtplats samt badstege. En del av bryggan är avsedd för sittgrupp med skyddande räcke mot vattnet.

I övrigt finns flertalet bodar/förråd på fastigheten.

Sammanfattning

En fantastisk fritidsfastighet i naturskön miljö, goda möjligheter att ta sig med båt till såväl fasta Åland som skärgården. Spekulanter ombes kontakta ansvarig mäklare för visning och inte besöka fastigheten på egen hand.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Holmsvägen 237

Kommun: Lumparland

Tomtstorlek: 4150 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1980-tal samt 2000-tal

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Uppvärmning: Direktverkande el, braskamin samt luftvärmepump

Vatten & avlopp: Vatten från egen borrbrunn, svartvatten till sluten septitank (tömning 1 gång per år), gråvatten till gråvattenbrunnar med filtrering.

Fastighetsbeteckning: 438-405-4-109

Samfällda områden: Inga andelar i samfällda områden

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)