Till Salu

Brinkbackan 11, Eckerö

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadsfastighet

Fastighet i lantlig miljö med bostadshus och övriga byggnader.

Utgångspris:

37 000 €

Tomtstorlek:

5106 m2

Allmänt

Fastigheten Glasmästars 8:45 med tillhörande byggnader är belägen på Brinkbackan i Överby, en lättillgänglig adress i närheten av huvudväg, bykärna och lantlig miljö.
Huvudbyggnaden är ett bostadshus med en ursprunglig del från mitten av 1960-talet och en nyare del som blivit tillbyggd fram till 1990-talet. Den äldre delen mot öster är mer eller mindre i rivningsskick medan den andra delen mot väster har renoveringsbehov. Denna del kan också separeras från den ursprungliga delen och därmed fungera såsom ett helt fristående bostadshus. Den nyare delen mot väster är med sin häftiga arkitektur uppförd i ett plan med loft/övre våning och inrymmer i nedre plan hall/entré, stor och öppen köks- och vardagsrumsdel med generös takhöjd som ger stor rymd och öppenhet, sovrum, förvaringsutrymme (klädkammare) samt badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns också en stor murad öppen spis. Övre plan inrymmer sovrum och nås genom trappa från vardagsrummet, i övre plan finns också takbeklädd balkong.

Bostadshuset är anslutet till kommunalt vatten, avloppet behöver förnyas (ej godkänt). På tomten finns flertalet byggnader, bl.a. ett fristående dubbelgarage uppfört i träkonstruktion på gjuten platta med dubbla portar samt ett lusthus med en originell utomhuspool intill bostadshuset. Fastigheten har en totalareal om 5 106 kvm och har med sitt strategiska läge och prisvärdhet mycket god potential. Man kan inte nog understryka vikten av att takhöjden och rymden invändigt måste upplevas på plats.

Bekanta dig med objektet på vår första öppna premiärvisning, därefter följer enskilda visningar för den som så önskar.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)