Till Salu

Strömbolstadvägen 15, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

.

Utgångspris:

120 000 €

Våningsyta:

165 m2

Tomtstorlek:

2590 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1940-talet

Charmigt bostadshus i lantlig idyll!

Trevligt bostadshus uppfört 1940-talet i lösvirke ovan källare. Bostadshuset om 1,5 plan är tillbyggt år 2000 då man lät bygga ytterligare boyta ovan murat garage. I samband med tillbyggnationen satte man nytt tak i falsad plåt. Entréplanet disponerar stor och rymlig hall med platsbyggd klädförvaring, öppen matsalsdel invid fönster, kök, sovrum och vardagsrum med utgång till altan i söder. Vindsvåningen har tre sovrum varav ett med utgång till balkong ovan altanen. Utöver detta finns en kontorsdel/hobbyrum samt gott om förvaringsutrymmen i både kattvindar och förråd. På fastigheten finns även ett stort garage/verkstad från 2008 som disponerar pannrum därtill.

Fastigheten är ansluten till Bocknäs Vatten och har eget avlopp med trekammarbrunn och infiltrering. Uppvärmning genom vedeldning vattenburet till radiatorer i den äldre husdelen samt genom golvvärme i den nya delen. Bostaden är försedd med centraldammsugare. I samband med tillbyggnationen år 2000 har man även låtit dränera huset samt bytt delar av fönster och avloppsrör.

Garagebyggnaden är isolerad och kan användas såsom varmgarage/verkstad eller för förvaring. Byggnaden består av ett pannrum samt dubbelgarage varav det ena har en takhöjd på tre meter som möjliggör plats för större maskin eller bil/båt. Utöver detta finns en loftvåning försedd med golvvärme.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket charmigt bostadshus med potential för den som uppskattar livet på landet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

 

 

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)