Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Igelkottsvägen 3, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Välkommen till ditt nya drömboende!

Utgångspris:

400 000 €

Våningsyta:

158 m2

Tomtstorlek:

910 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

2022

Nyckelfärdigt drömhus på attraktiva Solberget!

Välkommen till ett lyxigt vinkelhus med optimal planlösning, speciellt framtaget för barnfamiljen. På populära Solberget bor du bekvämt med närhet till en barnvänlig strand med fin, långgrund sandbotten. Med bara några få minuters bilfärd tar du dig till Mariehamns centrum. Utöver detta finns gång- och cykelbana samt stadsbusshållplats runt hörnet. I närheten av bostaden finns promenadstråk i vacker natur invid vattnet.

Bostadshuset inrymmer hall med garderobsförvaring bakom spegelbeklädda skjutdörrar, sällskapsdel med generös takhöjd och öppen planlösning mot det toppmoderna köket, fyra sovrum varav ett master bedroom med intilliggande klädkammare och badrum. Groventré med tvättstuga intill köket, ytterligare vardagsrumsdel och badrum i anslutning till de övriga sovrummen. I husets vinkel finns en stor och rymlig altan i västerläge som utgör en perfekt plats för middagar och umgänge i eftermiddags- och kvällssol.

Huset är utrustat med moderna lösningar såsom digitalt kodlås från Yale Doorman på både huvudentrén och groventrén, därutöver finns bergvärmepump och vitvaror från Bosch och Siemens. Det större av de två badrummen är försett med stora kakel i marmorstuk från golv till tak som ger en exklusiv men stilren känsla. Badrummet har dusch bakom välvda glasdörrar samt badkar nedan infälld hylla för duschartiklar.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket välplanerat bostadshus som är perfekt för dig som vill flytta in och slå dig till ro med en gång.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

 

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Igelkottsvägen 3

Kommun: Jomala

Våningsyta: 158 m2

Tomtstorlek: 910 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 2022

Teknik: Förberett för fiber. Abonnemang och anslutningsavgift tillfaller köparen. FTX-ventilation

Vatten & avlopp: Kommunalt

Fastighetsbeteckning: 170-431-3-101

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Häck planterad runt tomten, asfalterad infart samt förberett för gräsmatta.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Bilagor

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)