Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Sandnäsvägen 9, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Familjärt och välplanerat bostadshus med dubbelgarage i vackra Kungsö!

Utgångspris:

307 000 €

Våningsyta:

189 m2

Tomtstorlek:

2795 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2007/2008

Allmänt

Privat och välhållen bostadsfastighet med integrerat dubbelgarage (varmgarage) i etablerade Kungsö.

Hemtrevligt Bostadshus från finska Jukkatalo på privat och till stor del bergsbunden och attraktiv hörntomt längst in på Sandnäsvägen 9 i Kungsö, Jomala.

Bostadshuset är ett elementhus i träkonstruktion uppfört 2007/2008 med träfasad och tegeltak. Bostadshuset med gott om förvaring inrymmer entré med klädavhängning, fullt utrustat och mysigt inrett kök, fint vardagsrum med gedigen täljstensspis från finska Tulikivi, tre sovrum varav ett Masterbedroom som har direktaccess till badrummet, kombinerad tvättstuga och grovkök med tvättmaskin, gästtoalett samt badrum med bubbelbadkar, dusch och vedeldad bastu med bastuspis från Harvia.

Genomgående vattenburen golvvärme från egen värmepump, kommunalt vatten, avlopp till ekotec trekammartank. Integrerat varmgarage med plats för två bilar samt generösa förvaringsmöjligheter med tillhörande förråd.

Tomten är mycket privat belägen på detaljplanerat område och omgiven av mycket fin natur. Fastigheten har stora och generösa altanpartier mot i huvudsak kvällssolen i väster. I anslutning till altanen finns vildmarksbad och utomhuspool och på tomten finns även uppförd vedbod och växthus. Perfekta strövområden omger fastigheten. Bostadshuset är mycket välskött och tomten passar fint in i den omgivande naturen bestående av bergspartier, stigar och skogsmark.

Tillgängligheten är mycket god då tomten är belägen nära Kungsö byväg och den nybyggda cykelvägen in mot Mariehamn.

Välkommen att höra av dig till oss med frågor och visningsförfrågningar.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sandnäsvägen 9

Kommun: Jomala

Våningsyta: 189 m2

Tomtstorlek: 2795 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2007/2008

Bastu: Ja

Teknik: Fiber. Frånluftsvärmepump.

Fastighetsbeteckning: 170-418-3-122

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)