Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Kasbergsvägen 32, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Attraktivt beläget bostadshus i familjärt villa område med separat lägenhet!

Utgångspris:

230 000 €

Våningsyta:

200 m2

Tomtstorlek:

2520 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1990

Allmänt

Bostadshuset med en våningsyta om ca 200 kvm med integrerat garage är ett Anebyhus ursprungligen uppfört 1990.

Bostadshuset är uppfört i träkonstruktion ovan gjuten platta med putsad ytterfasad, taket är klätt med tegelpannor. Bostadshuset med garage har en total våningsyta om hela 200 kvm i två plan. Bostadshuset inrymmer i den första våningen entré med hall och fina ytor, ett fullt utrustat original Marbodal kök i trevlig utförande med naturlig plats för matgrupp, stort vardagsrum med öppen spis, matsal med utgång till balkong i söder och delvis under tak, två sovrum varav ett stort Masterbedroom med inbyggda garderober samt separat badrum med dusch och wc.

Nedre plan inrymmer bastu med dusch och wc samt tvättstuga, pannrum samt integrerat garage med plats för en bil samt matkällare. Därtill finns en separat lägenhet om ca 40 kvm inrymmande kök med matplats, vardagsrum, sovalkov och wc med handfat. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fast el-anslutning från Mariehamns Energi.

Uppvärmning genom oljevärme till vattenburna radiatorer och bostadshuset har också mekanisk ventilation med återvinning.

I anslutning till bostadshuset finns ett separat carports byggnad om ca 60 kvm med förrådsdel och verkstad. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A och fiber.

Tomten om 2520 kvm med i huvudsak västerläge är fint planerad med gräsmatta, träd och asfalterad infart. Från adressen når du promenadstråk, cykelvägar, sjukhus och matbutik på bara några minuter.

Kom och bekanta dig med bostadshuset tillsammans med oss genom att boka din visning nu!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Kasbergsvägen 32

Kommun: Jomala

Våningsyta: 200 m2

Tomtstorlek: 2520 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1990

Bastu: Ja

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburenvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-2-52

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)