Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Björkängsvägen 1, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Bostadshus i Ämnäs nära Godby centrum med allt i serviceväg, skola, daghem m.m.

Utgångspris:

87 000 €

Våningsyta:

135 m2

Tomtstorlek:

2050 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1967

Bostadshuset

Bostadshus bekvämt beläget i Ämnäs nära Godby centrum med allt i serviceväg, skola, daghem m.m. Bostadshuset om uppskattningsvis 135 kvm är uppfört 1967 i ett plan ovan gjuten platta. Fasaden består utav eternitskivor och ytterakt utav plåt.

Bostadshuset inrymmer entréhall, kök med matplats, vardagsrum, tre möjliga sovrum, tvättrum, bastu, WC, teknikrum samt förvaringsutrymmen.

Huvudentré som leder till entréhall med möjlighet till lättare klädavhängning. Vidare till inre hall finns förvaring i garderober. Groventré i husets norra del som leder in till grovkök.

Vardagsrum med anslutande tv-rum som med fördel kan inredas som ett sovrum. I tv-rummet finns förvaring i inbyggda garderober.

Praktiskt arbetskök med förvaring i över- och underskåp. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, kombinerad kyl/frys samt rostfri diskbänk. Plats för matbord för 4-6 personer. Vid matplatsen finns även ett skafferi.

Två sovrum om ca. 12 kvm samt 14 kvm. Bägge sovrum har förvaring i klädkammare. Mellan sovrummen finns ett WC med toalett och handfat.

Tvättrum med dusch samt plats för tvättmaskin. I anslutning till tvättrummet finns en vedeldad bastu.

Vid groventrén finns ett rum som med fördel kan nyttjas som hobbyrum eller liknande. Här finns även ett förrådsutrymme samt teknikrum.

 

Tomt samt övriga byggnader

Fastigheten om 2050 kvm är till största del plan mark och planerad med gräsmatta, buskar, övriga planteringar och ett träd. Tomten lämpar sig väl för uteaktiviteter, fotbollsspel m.m.

På tomten står även ett fristående kallgarage i enkel träkonstruktion med plåttak. Manuella portar.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis ett trevligt bostadshus som bör anses som renoveringsobjekt. Fastigheten är belägen ca. 11 km från Maxinge köpcentrum samt 13 km från Mariehamns centrum. Närhet till Godby centrum med cykelväg hela vägen.

I samband med försäljningen har ingen konditionsgranskning upprättats. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visningsbokning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Björkängsvägen 1

Kommun: Finström

Våningsyta: 135 m2

Tomtstorlek: 2050 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1967

Bastu: Ja

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Oljepanna, vattenburet till radiatorer.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten. Möjlighet (troligtvis måste) att ansluta sig till kommunalt avlopp i området, kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Fastighetsbeteckning: 60-424-4-38

Samfällda områden: Inga andelar i samfällda områden.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)