Strandfastighet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Björnstigen 12, Eckerö

Strandfastighet

Drömmer du om ett exklusivt boende med egen strand och swimmingpool? Nu har du chansen att förvärva det här fantastiska bostadshuset i Storby, Eckerö!

Utgångspris:

650 000 €

Våningsyta:

166 m2

Tomtstorlek:

1.4100 ha

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2014

EGEN SANDSTRAND - SOLPANELER - POOL

Varmt välkommen till Björnstigen 12 där du nu har chansen att förvärva en fantastisk strandfastighet med tillhörande BOSTADSHUS och övriga byggnader! Med sitt unika läge och karaktär utgör fastigheten ett av de absolut mest högklassiga objekten på den åländska fastighetsmarknaden.

Bostaden är genomgående påkostad med exklusiva materialval och är därtill utrustat med smarta och kostnadsbesparande lösningar, såsom solcellspaneler med solföljare som optimerar den genererade energimängden.

På fastigheten finns förutom bostadshuset en garagebyggnad/verkstadshall om hela 250 kvadratmeter, ett separat uterum samt förberett och muddrat för båthus nere vid vattnet.

Fastigheten är belägen i Storby, Eckerö. Härifrån når du skola med årskurs 1-6 samt golfbana på ca. 10 minuters bilresa. Från Skagvägens vägskäl finns bussanslutningar mot Mariehamn och Berghamn.

Välkommen till ett mycket storslaget boende som har allt man kan önska sig gällande komfort, lyx och smarta lösningar!

Bostadshuset

Bostadshuset är uppfört i ett plan i lösvirke ovan gjuten platta med brädfodrad fasad och plåttak. Huvudbyggnaden har entré genom en taköverbyggd altan i öst. Hallen öppnar upp mot bostadens sociala ytor där stora fönsterdörrpartier ger dig storslagen utsikt över Vadsjöviken och din helt privata strand.

Köket är fullt utrustat och erbjuder generösa arbetsytor. Förutom den intilliggande matsalsdelen erbjuder köksön ytterligare sittplatser där du kan avnjuta enklare måltider.

I vardagsrumsdelen finns gedigen täljstensspis för extra komfort. Härifrån når du master bedroom, som har väl tilltagna fönster i två vädersträck och som ger direkt tillgång till den takbeklädda delen av altanen. Huvudsovrummet har garderobsförvaring samt badrum en suite med toalett, dusch och handfat med tillhörande kommod samt förvaring i spegelskåp.

I bostadens norra ända finns ytterligare två sovrum samt ett rymligt badrum med vedeldad bastu (wow!). Här finns även tvättstuga med gott om förvaring nedan arbetsbänk, tvättmaskin, samt torkskåp.

Utemiljö

På bostadshusets framsida finns en taköverbyggd veranda, där du kan avnjuta förmiddagssol. Gårdsplanens framsida är planerad med grus och genererar gott om bilutrymme för parkerande gäster.

Det generösa trädäcket mot väst är byggt i etage och erbjuder fantastiska umgängesytor. Här spenderar man gärna lata dagar vid den nedsänkta poolen eller i solstolen för att därefter kanske ta sig ett dopp i havet.

Nedanför altanen är tomten planerad med gräsmatta.

Till fastigheten hör ca. 55 meter strandlinje i attraktivt västerläge. Strandlinjen består till största delen av stenstrand, med undantag för en remsa var man låtit gjuta grund samt muddra för framtida båthus.

På tomten finns ett fristående uterum som kan användas för ytterligare umgängesyta, alternativt såsom växthus.

Garagebyggnaden

På fastigheten finns en garagebyggnad/verkstadshall om hela 250 kvadratmeter, uppfört i träkonstruktion ovan gjuten platta med tegelprofilerat plåttak. Här finns två varmgarage med separata lyftportar, samt en verkstadshall med billyft och en tredje lyftport. Verkstaden värms upp genom solpaneler samt luftvärmepump.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är det här en fantastisk möjlighet för dig som önskar uppgradera ditt boende till en högklassig strandfastighet.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Björnstigen 12

Kommun: Eckerö

Våningsyta: 166 m2

Tomtstorlek: 1.4100 ha

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2014

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Uppvärmning: I huvudsak Solpaneler. I bostadshuset finns också täljstensspis.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp med eget reningsverk

Fastighetsbeteckning: 43-406-18-16

Samfällda områden: Ja

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)