Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Stängd

Lövstrandsvägen 4, Mariehamn

Bostadshus

Modernrenoverat och trivsam villa på Lövstrandsvägen 4 i Mariehamn.

Utgångspris:

295 000 €

Våningsyta:

180 m2

Tomtstorlek:

643 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1984

Allmänt

Välkommen till Lövstrandsvägen 4 i Mariehamn och en mycket trevlig familjebostad med privat gård i populära stadsdelen, Östernäs.

Bostaden

Bostadshuset är ursprungligen uppfört 1984 i ett våningsplan i träkonstruktion på gjuten platta. Det oinredda vindsutrymmet har år 2000 byggts om till ett övre plan som inrymmer två rymliga sovrum med vinds förvaring och en toalett med handfat. Från Masterbedroom finns även utgång till balkong med glasat räcke i österläge och delvis utsikt över Slemmern.

Entréplan inrymmer entréhall med slitstarkt klinkergolv och förvaring i garderober med skjutdörrar samt vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum, förråd, toalett, badrum med toalett och bastu samt tvättstuga. Bostadshusets totala golvyta är ca. 180 kvm. Ytskikt interiört är i genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval såsom champagnefärgat tjockt parkettgolv med extra bred plank. I anslutning till köket och vardagsrummet finns en gedigen öppen spis.

Köket (2007) är en Marbodal kök med stenbänkskivor samt hållfast glas ovanför bänkskivor och därtill en stor Ikea köksö (2018) med betongskiva med mycket förvaring. Köksgolvet är lagt med stora klinkers plattor och försedd med elektrisk golvvärme.

Badrummet och bastu på entréplan renoverades 2019 med klinker och kakel samt värmebehandlad asp i bastun.

Tomten

På fastigheten finns även ett garage om 34 kvm samt stor carport med högt till tak. Tomten är vackert planerad med asfalterad uppfart, stenläggningar, gräsmatta samt planteringar. Fastigheten är ansluten till Mariehamns stads vatten- och avloppsledningsnät.

Övrigt

Bostaden ligger i Östernäs, varifrån du enkelt tar dig in till centrum med hjälp av busskommunikation eller genom gång- och cykelbana. I absoluta närområdet finns promenadstråk, skola, daghem, badstränder och motionsslingor.

Välkommen att kontakta oss för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lövstrandsvägen 4

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 180 m2

Tomtstorlek: 643 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1984

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Direkt el, luftvärmepump, vedeldad spis

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-17-29-8

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bostaden ligger i Östernäs, varifrån du enkelt tar dig in till centrum med hjälp av busskommunikation eller genom gång- och cykelbana. I absoluta närområdet finns promenadstråk, daghem, badstränder och motionsslingor. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)